Girişimci Adayları, Sertifikalarını Törenle Aldı
reklam
06 Eylül 2017
Girişimci Adayları, Sertifikalarını Törenle Aldı

Girişimci Adayları, Sertifikalarını Törenle Aldı

TRAKYAKA, KOSGEB ve Genç MÜSİAD Tekirdağ işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda, 24 genç girişimciye eğitim verildi. 08-11 Mayıs 2017 tarihleri arasında verilen girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirilen törene; Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, TC Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Tekirdağ Hizmet Müdürü Tolga Erkan, MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Arslan, Genç MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Burak Gül, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve kursiyerler katıldı.

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Tören öncesi kısa bir açıklama yapan TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, “Çorlu’nun, Tekirdağ’ın, Trakya’nın gelişmesi için gönül vermiş ve bu kapsamda kursa katılarak sertifika almaya hak kazanan girişimci kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum. İnşallah gençlerimiz sayesinde ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacağız. Girişimci demek, kendi alanında farklı şeyler ortaya koyabilen kişi demektir. Temennimiz; işletme kuracak gençlerimizin ticarete bilinçli bir şekilde atılması, uzun vadede işletmelerini faal halde ayakta tutabilmeleri ve başarılı olmalarıdır. Bizler, Kalkınma Ajansı olarak, bölgemizin kalkınması için tüm enstrümanları kullanmaya çalışıyoruz. Bölgemizin kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.

GENÇ GİRİŞİMCİLER YETİŞTİRİLMELİ

Açılış konuşmasını Genç MÜSİAD Başkanı Burak Gül’ün yaptığı programda, KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürü Tolga Erkan ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan sırasıyla konuşmalarını gerçekleştirdi. MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, törende yaptığı konuşmada, “Bizler hem MÜSİAD hem de iş insanları olarak, ülkenin bekası için genç girişimcilerin yetişmesi ve yetiştirilmesi taraftarıyız. Allah’a hamd olsun ki girişimcilerin sayısı her geçen gün artıyor. Genç MÜSİAD’ımız, TRAKYAKA ve KOSGEB organizasyonuyla girişimcilik eğitimi düzenleyip, genç kardeşlerimize katkıda bulunmuştur. Böyle projelerde yer alan Genç MÜSİAD’ımız ile gurur duyuyor, Genç MÜSİAD Başkanı’mız genç kardeşim Burak Gül’e ve ekibine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu programı gerçekleştirmek için verdikleri desteklerden dolayı TRAKYAKA Genel Sekreteri Sayın Mahmut Şahin’e ve KOSGEB Tekirdağ Hizmet Müdürü’müz Sayın Tolga Erkan’a teşekkür ederim. Kursa katılan ve belgelerini almaya hak kazanan girişimci adaylarına, yeni kuracakları işlerinde başarılar diliyorum. Rabbim, yolunuzu açık etsin. Hepinizi Allah’a emanet eder, hayırlı akşamlar dilerim.” dedi.

SERTİFİKA TAKDİMİ İLE SONLANDI

Konuşmaların ardından “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifikası almaya hak kazanan genç girişimci adaylarına sertifikaları, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından takdim edildi. Tören, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1589 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu