Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Başvuru Süresi Uzatıldı
reklam
15 Eylül 2017
Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Başvuru Süresi Uzatıldı

Trakya Ar-Ge Ve Teknoloji Proje Pazarı'na Başvuru Süresi Uzatıldı

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından desteklenen “Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı” için başvuru süresi, 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

Trakya Üniversiteler Birliği (Trakya Üniversitesi, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi)’nin katılımları ve TRAKYAKA işbirliğiyle 07-08 Kasım 2017 tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi’nde düzenlenecek olan “Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı” için başvurular, 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.

Bölgedeki üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmeyi hedef alan Trakya Ar-Ge ve Teknoloji Proje Pazarı etkinliğine sadece, Trakya Üniversiteler Birliği Üyesi olan üniversitelerde çalışan veya çalışmalar yürüten araştırmacılar ile Tekirdağ, Edirne, Kırklareli veya Çanakkale illerinde faaliyet gösteren sanayicilerin katılımı kabul edilecek. Proje Pazarı’na; akademisyenler, lisans ve lisansüstü öğrencileri, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler ve profesyonel şirketlerde çalışanlar, bireysel veya ekip olarak katılım sağlayabilecekler. Proje önerilerinin ve katılım şartnamelerinin en geç 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai saati sonuna kadar http://trakyaprojepazari.nku.edu.tr/ adresine yüklenmesi gerekiyor.

Başvurusu kabul edilen katılımcılar arasından Değerlendirme ve Ödül Kurulu tarafından başarılı bulunan projeler, “Ticarileştirme Desteği” kapsamında aşağıda belirtilen miktarlarda ödüllendirilecek.

-1’incilik Ödülü: 25 Bin TL

-2’ncilik Ödülü: 20 Bin TL

-3’üncülük Ödülü: 15 Bin TL

-4’üncülük Ödülü: 10 Bin TL

-5’incilik Ödülü:   5 Bin TL

Editör : Tuğberk Erdem
1680 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu