Orion'daki Kitap Fuarına, Dev İsimler Geliyor!
reklam
04 Şubat 2018
Orion'daki Kitap Fuarına, Dev İsimler Geliyor!

Orion'daki Kitap Fuarına, Dev İsimler Geliyor!

Her yıl sevilen yazarları okuyucularla buluşturan Çorlu Kitap Fuarı, bu yıl da birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Ayşe Kulin ve yazın dünyasının pek çok ünlü ismi, 09-18 Şubat’ta Orion’da olacak.

Çorlu Belediyesi, Orion Alışveriş Merkezi, Özel Trakya Koleji ve Korza Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen 8’inci Çorlu Kitap Fuarı, 09 Şubat Cuma günü başlayacak. Yazın dünyasının dev isimlerinin katılacağı kitap fuarına bu yıl İlber Ortaylı, Sinan Meydan, İsmail Küçükkaya, Mario Levi, Ayşe Kulin ve Sinan Akyüz gibi ünlü isimler konuk olacak. Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt ile açılışı yapılacak olan fuarda; Seda Akgül, Serhat Yabancı, Şermin Yaşar, Cansu Canan Özgen, Ebru Güzel ve Öykü Odabaş da kitapseverlerle buluşacak.

Hemen her yaşa ve her türün sevenlerine hitap edecek olan 8’inci Çorlu Kitap Fuarı’nda çocuklar da unutulmadı. Çocuklara özel bölümlerin ve imza günlerinin de olacağı fuara, çocukların çok sevdikleri yazarlar da katılacak. Yalvaç Ural, Defne Ongun, Ülker Kurtcan, Ayşe Yamaç, Tansu Bele ve Fatih Erdoğan gibi isimlerle tanışma ve kitaplarını imzalatma fırsatı bulacak çocuklar, Orion’da her gün farklı yazarlarla bir araya gelebilecek.

8’inci Çorlu Kitap Fuarı ülkemizin önde gelen yazarlarını ağırlarken, şehrimizin yazarlarını da okuyucularla buluşturacak. Ayten Öztürk, Raşit Tokgöz, Haşim Korkmaz, Takuhi Tovmasyan, Haluk Ecevit, Ramis Çınar, Melih Bozcan, Emel Sarıkurt ve Ali Deniz Uslu kitap fuarı kapsamında Orion’da imza günleri düzenleyecekler.

Editör : Tuğberk Erdem
1818 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu