Başkan İzzet Volkan, Ankara’da İstişarelerde Bulundu
reklam
02 Eylül 2018
Başkan İzzet Volkan, Ankara’da İstişarelerde Bulundu

Başkan İzzet Volkan, Ankara’da İstişarelerde Bulundu

365 Oda ve Borsanın çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin, bölgelerin ekonomik çalışmalarını değerlendirmek üzere düzenlediği bölge toplantıları, Marmara Bölge Toplantısı ile devam etti.

14 Ağustos 2018 Salı günü yapılan toplantı, Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlık ettiği oturumda, gerçekleştirilen çalışmalar ve Türkiye ekonomisine ilişkin sunumlar yapıldı.

Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu. Türkiye’nin zor günlerden geçtiğine de vurgu yapan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu zor günlerin birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesi sayesinde atlatılabileceğine inandığını söyledi.

Gerçekleştirilen toplantının akabinde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu ve Çorlu TSO hakkında bilgilendirmede bulunarak hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsetti. Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Volkan “Sayın Bakan’ımız ve TOBB Başkanı’mız ile yaptığımız görüşmede, bölgemizin sorunları ve yapılabilecek faaliyetler hakkında istişarelerde bulunduk. Bölgemiz ve Çorlu’muz için yaptığımız çalışmaları ve projeleri üst makamlarla paylaşarak, sonuca ulaştırmak amacındayız.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1461 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu