1'inci Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği Tamamlandı
reklam
13 Mart 2012
1'inci Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği Tamamlandı

1'inci Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği Tamamlandı

Geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenmesi hedeflenen Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği’nin ilki, 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. MŞE Sahnesi’nde her gün farklı bir oyun sahnelenirken, minikler oyunları heyecanla izlediler.

Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Tiyatro Salonu’nda sahnelenen “Ah… Bir Büyük Olsam” adlı oyunla başlayan 1’inci Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği, 4 Mart Pazar günü sona erdi. 5 Taş Çocuk Tiyatrosu’nun her gün farklı bir oyunla sahne aldığı şenlikte, birbirinden farklı temalar işlendi. Sahneye konulan oyunlar 3 ile 12 yaş grubundaki çocuklara hitap ederken, miniklerin bazıları ilk kez tiyatro ile tanıştı.

Çocuk Tiyatroları Şenliği kapsamında; “Ah… Bir Büyük Olsam”, “Hansel ile Gretel”, “Bir Prenses Masalı”, “Temel Reis” ve “Taş Devri” oyunları sahnelendi. Çorlu’da bulunan İlköğretim ve Anasınıfı öğrencilerinin Çocuk Tiyatrosu Şenliği’ne ilgisi büyük oldu. Sahnelenen oyunları heyecanla izleyen minik öğrenciler, söylenen şarkılara alkışlarla destek verdiler.

Oyunları izleyen öğrencilere, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli; Türk Bayrağı, tükenmez kalem ve Çorlu Belediyesi logosunun yer aldığı balonlar hediye etti.

“Ah… Bir Büyük Olsam” adlı oyunla başlayan 1’inci Çorlu Çocuk Tiyatroları Şenliği, 4 Mart Pazar günü saat 15.00’da sahnelenen “Şirinler” adlı oyunla sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2591 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu