Tıp Bayramı'na Özel Müzik Ziyafeti
reklam
21 Mart 2012
Tıp Bayramı'na Özel Müzik Ziyafeti

Tıp Bayramı'na Özel Müzik Ziyafeti

Özel Trakya Koleji tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde, doktor veliler ile okul öğrencileri muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. “Doktorlar ve Öğrenciler; Çalıyor, Söylüyor” etkinliğinde, birçok doktor ve kolej öğrencisi görev aldı.

Özel Trakya Koleji Müzik Öğretmenleri Onur Kasap ve Ersan Kul’un yönettiği Müzik Gecesi’ne; Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Op. Dr. Serdar Sönmez, Namık Kemal Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kadircan Keskinbora, Trakya Koleji Kurucusu Rasim Çalışkan, Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan, Eğitim Danışmanı Ahmet Varol, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Özel Trakya Koleji tarafından Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde gerçekleştirilen gecede sahne alan; Dr. Tanju Özbek ve Cankut Kaan Özbek, Dr. Nursen Kalkan ve Aylin Nazlı Kalkan, Dr. Beyza Emel Ertan ve Ece Naz Ertan, Dr. Hakan Gürgön ve Elif Su Gürgön, Dr. Nurcihan Başkent ve Ozan Başkent, Dr. Bora Er ve Cemre Ezgi Er, Dr. Seher Yağıbasan, Dr. Niyazi Yağıbasan, Ege Yağıbasan ve Nil Yağıbasan, Dr. Haluk Mekik, eşi Özlem Mekik, Cem Mekik, Begüm Mekik ve Erim Mekik, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Yılmaz, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora, Dr. Bülent Şahin ve Dr. Serdar Sönmez sergiledikleri performanslarla ayakta alkışlandılar.

Gece hakkında düşüncelerini aldığımız Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan; “Ülkemizde 14 Mart Tıp Bayramı; çağdaş, etik ve insan onuruna yakışır, ideal sağlık hizmetinin sembolü haline gelmiştir. Hekimlik, Atatürk’ün de dediği gibi mesuliyet yükü her şeyden ağır olan bir meslektir. Eğitim hayatının başlangıcından itibaren tüm hayatını eğitime, sağlıklı bir toplum oluşturmaya adayan doktorlar ile onlara verdiğimiz değeri bir kez anlamak, anlatmak adına yaptığımız etkinliğe katılanları kutluyorum” dedi. Düzenlenen etkinliği ‘Türkiye’de kendi ölçeğinde bir ilk’ olarak niteleyen Şule Çalışkan; “Programa katılan öğrencilerimizi de ayrı ayrı kutluyorum” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
3755 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu