Çocuk Resimleri Sergisi, Büyük Beğeni Topladı
reklam
22 Nisan 2012
Çocuk Resimleri Sergisi, Büyük Beğeni Topladı

Çocuk Resimleri Sergisi, Büyük Beğeni Topladı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Çocuk Resimleri Sergisi” düzenledi. Minik ellerden çıkan ve kâğıda yansıyan renkli dünyalar, vatandaşların büyük beğenisini topladı

23 Nisan Kültür Faaliyetleri kapsamında Orion AVM’nin ev sahipliğinde; Ebru, Takı Tasarım, Ahşap ve Resim sergisi düzenlendi. El Sanatları Eğitmeni Nurgül Balın ve Resim Eğitmeni Melek Kıyunat, sergiye katılan öğrencilere uygulamalı olarak ders verdi. Serginin açılış törenine katılan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Çanakçılı, eğitmenlere çiçek takdim etti. Ayrıca sergiye katılan çocuklara çikolata dağıtıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı, 22 Nisan Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Çorlu Belediyesi’nin geleneksel “Çocuk Şenliği” kapsamında Bulgaristan’ın Dulovo, Romanya’nın Köstence, Makedonya’nın Komanovo şehirlerinden gelen misafir öğrenciler, Çorlu’daki öğrenci aileleri tarafından ağırlandı. Hem Çorlulu öğrenciler hem de konuk öğrenciler, belediye önünde kurulan platformda kendi yöresel halk oyunlarını sahneledi. Misafir öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına da katıldı.

Editör : Tuğberk Erdem
2421 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu