Trakya Belediyeler Birliği Projesine, Verimli Başlangıç
reklam
14 Kasım 2021
Trakya Belediyeler Birliği Projesine, Verimli Başlangıç

Trakya Belediyeler Birliği Projesine, Verimli Başlangıç

Trakya Belediyeler Birliği tarafından organize edilen “Belediyecilik Buluşmaları” adlı projenin ilk buluşması, Kırklareli Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. İlerleyen süreçte projeye, farklı meslek gruplarının da dâhil olması hedefleniyor.

Trakya Belediyeler Birliği’nce yerel yönetimlere bağlı birimlerin bir araya getirilerek iyi uygulamaların yaygınlaştırılması, hizmet kalitesinin arttırılması, kolektif çalışma ortamları oluşturulması ve çözüm ortaklığı yaratılması amacıyla organize edilen mesleki deneyim paylaşımı ve istişare toplantısı temalı Belediyecilik Buluşmaları’nın ilki, Kırklareli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Arda Kolcular, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu, Kırklareli Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Gülşah Eriten ve Mali Hizmetler Müdürü Gülay Yılmaz olmak üzere bölgedeki il, ilçe ve belde belediyelerinin mali birimlerinin yöneticileri ve çalışanları katıldı. Üye belediyelerin mali hizmetler müdürlerine yönelik olarak düzenlenen istişare toplantısında; belediyelerin mali hizmetler birimleri ile personelin kurumsal analizleri, ihtiyaç ve önerileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYE

Programın açılış konuşmasını yapan Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu, “Sözlerime öncelikle Birlik Başkanı’mız ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak’ın selamlarını sizlere ileterek başlamak istiyorum. Trakya Belediyeler Birliği olarak ‘Hep Birlikte Daha Güçlü Belediyecilik’ vizyonumuzla ‘Belediyecilik Buluşmaları’ organizasyonumuza, belediyelerimizin yoğun katılımıyla, Kırklareli Belediyesi ev sahipliğinde Mali Hizmetler Müdürleri’mizle bir araya gelerek başladık. Bu kapsamda farklı kentlerimizde birliğimize üye belediyelerimizin farklı meslek gruplarını ve birimlerini bir araya getirmeye devam edeceğiz. Bu projemizde yerel yönetimlerimiz arasında iyi uygulamaların yaygınlaşmasını, deneyim ve bilgi alışverişinde bulunulmasını ve yerel yönetimlerimizin hizmet kalitelerini arttırmaya yönelik Birlik Başkanı’mız Sayın Kadir Albayrak önderliğinde Trakya Belediyeler Birliği’miz tarafından gerçekleştirilecek faaliyetleri masaya yatırıyoruz. İstişare buluşmalarımız çeşitli il veya ilçelerimizde farklı müdürlüklerimizin de katılımıyla devam edecek. Misafirperverlikleri için Kırklareli Belediyemize ve organizasyonumuza ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

KASIM AYINDA TAMAMLANACAK

Trakya Belediyeler Birliği organizasyonu olan ve Kırklareli’de başlatılan “Belediyecilik Buluşmaları” adlı istişare toplantıları, Kasım ayı sonuna dek sürecek ve farklı bölgelerde sırasıyla; Fen İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, İmar ve Şehircilik, Zabıta, Özel Kalem ve İnsan Kaynakları Müdürlükleri personelinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
785 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu