Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi
reklam
15 Kasım 2012
Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi

Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi

Fotoğraf Sanatçısı Canan Yaşar, Saray’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 90’ıncı yıldönümü etkinlikleri kapsamında sergi açtı. 32 fotoğraftan oluşan sergi, Saray halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

“Batman’da Tandır” isimli fotoğraf sergisinin, yaklaşık 1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu dile getiren Canan Yaşar; “32 fotoğraftan oluşan sergimi, Saray’da açmaktan dolayı duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade edemem. Saray Belediye Başkanımız Nazmi Çoban, kültür ve sanat etkinlikleri ile oldukça yakından ilgileniyor. Sergimi Saray halkıyla buluşturduğu için kendisine, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Canan Yaşar’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise; “Bu fotoğraf sergisi sayesinde Saray halkı, farklı bir kültürü yakından tanımış oldu. Bir anlamda da farklı kültürler arasında bir sanat köprüsü kurmuş olduk. Saray Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz bu tarz kültür sanat etkinliklerine, ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Fotoğraf Sanatçısı Canan Yaşar’a açtığı sergi dolayısıyla teşekkür eden Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, kendisine bir de plaket takdim etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2222 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu