Erkin Koray'dan, Muhteşem Konser
reklam
04 Aralık 2012
Erkin Koray'dan, Muhteşem Konser

Erkin Koray'dan, Muhteşem Konser

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Erkin Koray konseri, Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Tekirdağ Valiliği’nin ev sahipliğinde yapılan etkinlikte öğretmenler, gönüllerince eğlendiler.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve ilerleyen yaşına karşın performansı ile gençlere adeta taş çıkartan Erkin Koray, öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı. “Arapsaçı”, “Çöpçüler”, “Yalnızlar Rıhtımı”, “Fesuphanallah” ve “Kızları Da Alın Askere” gibi dillere pelesenk olmuş birbirinde güzel eserlerini seslendiren Koray, salonun atmosferini bir anda ısıttı.

Çorlu’nun yanı sıra Çerkezköy, Saray ve Marmara Ereğlisi’nden gelen öğretmenler de konseri izlediler. Çorlu Kapalı Spor Salonu’nun tamamen dolduğu konseri yaklaşık bin kişi izledi. Konserin sonunda öğretmenlerin isteğini de yerine getiren Koray, “Şaşkın” adlı parçayla uzun süre ayakta alkışlandı.

Konseri öğretmenlerin yanı sıra Tekirdağ İl Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar, Saray, Çerkezköy ve Marmara Ereğlisi’nden konuk olarak protokol mensupları ve öğretmenler de izlediler.

Editör : Tuğberk Erdem
2352 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu