Ünlü Yazarlar, Orion'da Bir Araya Geliyor
reklam
15 Ocak 2013
Ünlü Yazarlar, Orion'da Bir Araya Geliyor

Ünlü Yazarlar, Orion'da Bir Araya Geliyor

Orion’un ev sahipliğinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kitap Fuarı, 18 Ocak Cuma günü başlayacak. Buket Uzuner, Tuna Kiremitçi, Fatih Portakal, Ayşenur Yazıcı, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Cezmi Ersöz ve daha pek çok yazar, kitapseverlerle buluşacak.

Orion Alışveriş Merkezi tarafından, Çorlu Belediyesi, Apsis Kitap ve Özel Trakya Koleji’nin de destekleriyle düzenlenen 3’üncü Kitap Fuarı, 18 Ocak Cuma günü başlayacak. Orion AVM etkinlik alanında düzenlenecek olan fuar, 10 gün sürecek ve bu süre boyunca 20 yazarı ağırlayacak. Açılış günü konuğu olarak Buket Uzuner’in katılacağı fuarda, imza günlerinin yanı sıra iki özel söyleşi de düzenlenecek. Fatih Portakal’ın gerçekleştireceği söyleşi 20 Ocak Pazar günü Orion’da yapılacak. Prof. Dr. Bingür Sönmez’in katılacağı söyleşi ise, 27 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde olacak.

Oldukça geniş kapsamlı olarak hazırlanan kitap fuarına, 31 yayınevi katılıyor. Fuara özel fiyatlarla stantlarda yer alacak kitaplar, her yaştan okura hitap edecek. Kitapseverlerin ilgiyle takip ettikleri, ünlü yazarların imza günlerinin düzenleneceği fuar 27 Ocak Pazar akşamı sona erecek.
Editör : Tuğberk Erdem
2486 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu