Saray'da, Kadınlar Günü Konseri'ne Yoğun İlgi
reklam
23 Mart 2013
Saray'da, Kadınlar Günü Konseri'ne Yoğun İlgi

Saray'da, Kadınlar Günü Konseri'ne Yoğun İlgi

Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında konser organizasyonu gerçekleştirdi. Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde organize edilen konsere, yaklaşık bin kişinin katıldığı belirtildi.

Saray Belediyesi ve Saray Kent Konseyi’nin işbirliğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Belediye Halk Korosu Konseri, Saray halkından yoğun ilgi gördü. Saray Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30’da başlayan etkinliğe, yaklaşık bin vatandaş katıldı.

TRT Sanatçısı Necmettin Yıldırım’ın sunuculuğunu üstlendiği gece, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün tarihçesini anlatan konuşma ve Atatürk’ün, Türk Kadını’na verdiği haklar ve değerler konulu sinevizyon gösterimi ile başladı. Programın devamında kürsüye gelen Nejla Altan ve Ünzüle Karpat, günün anlam ve önemine dair yazı ve şiiri okudu. Gecede kısa bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, katılımcıların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın akabinde sahne alan Saray Belediyesi Halk Korosu ise, 12’si solo olmak üzere seslendirdiği toplam 24 eserle gönülleri fethetti.

Saray’da eczacılık yapan Kadri Emir’in konuk sanatçı olarak yer aldığı gecede, konsere katılım gösteren yaklaşık bin vatandaşa da Saray Belediyesi tarafından kırmızı karanfil hediye edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2211 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu