Çanakkale Gezileri Başlıyor
reklam
24 Mart 2013
Çanakkale Gezileri Başlıyor

Çanakkale Gezileri Başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda Çanakkale’ye geziler düzenleyen Çorlu Belediyesi, bu geleneği bu sene de bozmuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, tarafından düzenlenen Çanakkale gezileri, 20 Mart 2013 Çarşamba günü itibariyle start alıyor.

Rehber eşliğinde gerçekleştirilecek olan gezi programında; Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Mecidiye Tabyası, Çanakkale Şehitler Abidesi, 57’nci Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Atatürk Anıtı gibi alanlar yer alıyor. Gezi programı Çanakkale Savaşı’nın en şiddetli çarpışmalarının yaşandığı Hakimtepe’de sona eriyor.

Çanakkale gezileriyle ilgili açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı; “Bu sene Çanakkale’ye toplam 60 sefer düzenleyeceğiz. Geziye katılmak isteyen vatandaşlarımızın başvuruları, Tekirdağ Yolu üzerinde bulunan Kültür Merkezi’nde kabul ediliyor. Katılmak isteyenlerin kimlik fotokopilerine, adreslerini ve telefon numaralarını yazarak, görevli personele teslim etmeleri gerekiyor” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
2417 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu