Belediye Konservatuarının Kültür Ateşi Saray'da Yandı
reklam
24 Mart 2013
Belediye Konservatuarının Kültür Ateşi Saray'da Yandı

Belediye Konservatuarının Kültür Ateşi Saray'da Yandı

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri’nin 4’üncüsü, Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ritim şov, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterilerinin yer aldığı gece, keyifli anlara sahne old

Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri’nin 4’üncüsü, Saray Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sunuculuklarını Hayriye İnnab ile Murat Başyazgan’ın yaptığı geceye; Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, İl Genel Meclisi Üyesi Nazmi Duygu, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Tekirdağ Belediye Meclisi Üyeleri Müzeyyen Gürkan, İlhan İmrak, Hasan Önbey, Fehmi İşler, Vedat Kaçar, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Organizasyonun açılış konuşmasını, Tekirdağ Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç yaptı. İzleyicilere kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Başkan Kılıç, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın selamlarını da iletti. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ise; “Bizi bu güzel müzik ziyafeti ile buluşturan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a ve bizleri yalnız bırakmayan Saraylı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Enstrümantal ritim şov, halk müziği dinletisi ve halk oyunları gösterilerinin gerçekleştirildiği gecede Saray Belediyesi tarafından Ali Kılıç, Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar ile Konservatuar Şefi Halil Yoruç’a plaket takdim edildi.
Editör : Tuğberk Erdem
2498 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu