İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum Projesi Başlıyor
reklam
30 Mayıs 2013
İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum Projesi Başlıyor

İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum Projesi Başlıyor

Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Sultanköy Belediyesi, “İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum” projesi adı altında kültür gezileri düzenlemeye başlıyor. Gezilere katılmak isteyenlerin, Belediyeye müracaat etmesi yeterli olacak

Sultanköy Belediyesi, kültür gezilerine başlıyor. Kültür gezileri hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ersin Çolpan, vatandaşların bu gezilere mutlaka katılmalarını ve yeni yerler görerek manevi, sosyal ve kültürel yaşamlarına katkıda bulunmalarını tavsiye etti. Başkan Çolpan; “ İlçemizi bir marka haline getirme gayesi ile yürürlüğe koyduğumuz projelerle “İyi Ki Bu İlçede Yaşıyorum” düşüncesini hissettiren Belediyemiz, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Halkın yaşamaktan kıvanç duyduğu, barış ve huzurun hâkim olduğu bir kent oluşumuna katkı sağlamak amacıyla bölgemizin sosyal ve kültürel yapısına uygun etkinliklerle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Çolpan; “Daha önce “Kültür Gezileri” adı altında tüm halkımıza yönelik olarak kültür gezileri yapmıştık. Bugün ise 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası’ndan dolayı tüm ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik Sosyal-Kültürel Etkinlikler kapsamında yeni bir dizi gezi projesi başlatıyoruz. Türkiye’nin mevcut yerlerindeki tarihi mekânlarımızı dünyaca örnek alınmış, maneviyat büyüğü, evrensel değerler açısından sevgi ve hoşgörü ile ziyaret edilen tarihi mekânlarımızı gezme imkânı sunuyoruz. Söz konusu kültür hizmetimiz tamamen Belediyemiz imkânları ile yürütülecektir. Bu hizmet için vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir” diye konuştu.

Çolpan; “Daha önce gerçekleştirdiğimiz Kültür Gezilerimiz sonrasında aldığımız memnuniyetin, bu sefer daha fazlasını alacağımıza inanıyorum. Mayıs ayı sonlarında başlayacak olan Kültür gezilerimiz için ilçede yaşayan vatandaşlarımızın Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi’ne müracaat etmeleri yeterli olacaktır” dedi.    

Editör : Tuğberk Erdem
2099 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu