Tredaş, Minikler Basketbol Ligi'nde Şampiyon Oldu
reklam
01 Temmuz 2013
Tredaş, Minikler Basketbol Ligi'nde Şampiyon Oldu

Tredaş, Minikler Basketbol Ligi'nde Şampiyon Oldu

Tekirdağ Minikler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor, sezonun son maçında Çerkezköy Narin Spor’u yenerek 2012-2013 yılı şampiyonu oldu. TREDAŞ Spor, Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Minikler Basketbol Şenliği’nde Tekirdağ’ı temsil edecek.

Tekirdağ Minikler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor, 2012-2013 yılı şampiyonu oldu. Taraftarının büyük desteğiyle sezonun son maçına çıkan ve oynadığı karşılaşmayı baştan sona üstün bir şekilde götürerek Çerkezköy Narin Spor’u 41-33 mağlup eden TREDAŞ Spor, aldığı bu sonuçla 26-30 Haziran tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Türkiye 11’inci Minikler Basketbol Şenliği’nde Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazandı.

Son maçta gelen 8 sayılık fark

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakaya hızlı başlayan TREDAŞ Spor, ilk periyodu 7-6 önde bitirdi. İkinci periyotta da üstünlüğü elden bırakmayan Potanın Şimşekleri, devre arasına 19-12 önde girdi. Üçüncü periyot ise karşılıklı basket atışlarıyla geçti. Çerkezköy Narin Spor bir ara farkı 2 sayıya indirmeyi başarsa da, üçüncü periyot TREDAŞ’ın 29-27 üstünlüğü ile geçildi. Maçın son periyodu ise büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın sonuna doğru heyecan artarken, Önder ve Ali’nin sayıları TREDAŞ’ın galibiyeti elde etmesinde büyük rol oynadı. Maç, TREDAŞ Spor’un 41-33 üstünlüğü ile sona erdi. TREDAŞ Spor’dan Önder ise 18 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

Antrenör Gamtüre, oyuncularını tek tek tebrik etti

Maçın ardından TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre ve oyuncular şampiyonluk sevincini yaşadı. Taraftarların da sahaya girmesiyle birlikte şampiyonluk sevinci tavan yaptı. Maçın ardından oyuncularını tek tek tebrik eden Antrenör Gamtüre, şampiyonluk yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Gamtüre; “Bütün oyuncularımın alınlarından öpüyorum. Zor bir sezonun şampiyonluk ile perçinlenmesi mutluluk verici. Bu başarıda, tüm oyuncuların ve TREDAŞ Ailesi’nin payı var” dedi.

“İlimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz”

Gelen şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulunan TREDAŞ Spor Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gılbaz ise; “Öncelikli olarak oyuncularımız ile tüm teknik ve idari heyetimizi bizlere bu şampiyonluk sevincini yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Bununla birlikte sporcularımızın ailelerine de tüm bir sezon boyunca gösterdikleri gayret ve emeklerden dolayı minnettarız. Son olarak da kulübümüze vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı şirketimiz TREDAŞ’ın yönetim kadrosuna şükranlarımızı sunuyoruz. Bursa’da yapılacak şenlikte, hem şirketimizi hem de ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Türkiye Minikler Basketbol Şampiyonası’na katılacaklar

Tekirdağ Minikler Basketbol Ligi 2012-2013 Sezonu’nda; TREDAŞ Spor birinci, Çerkezköy Narin Spor ikinci ve Çorlu Belediye Spor ise üçüncü oldu. Elde edilen bu sonuçlarla TREDAŞ Spor, 26-30 Haziran’da Bursa’da yapılacak olan Türkiye 11’inci Minikler Basketbol Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil etmeye hak kazandı.

Editör : Tuğberk Erdem
3120 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu