Kilikadılılar Derneği Su Altı Dalış Etkinliği Gerçekleştirdi
reklam
01 Temmuz 2013
Kilikadılılar Derneği Su Altı Dalış Etkinliği Gerçekleştirdi

Kilikadılılar Derneği Su Altı Dalış Etkinliği Gerçekleştirdi

Kilikadılılar Derneği, sağlıklı yaşam ve spor yapmanın önemine dikkat çekmek amacıyla sualtı dalış etkinliği gerçekleştirdi. Saros Körfezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan 15 üye, doğal güzelliklerle dolu bir ortamın tadını doyasıya çıkardılar.

Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Sever, Dernek Üyeleri; Behzat Kahraman ve İsmail Necipoğlu, su sporlarını özendirmek amacıyla sualtı dalış etkinliği gerçekleştirdi. Karmaşık girdaplar çizmek suretiyle kendi kendini temizleyen ve bu sayede sürekli olarak temiz kalabilme özelliğine sahip Saros Körfezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte dernek üyeleri, doğal güzelliklerle dolu bir ortamın tadını doyasıya çıkardılar.

Sualtı dalış etkinliğine katılan ve konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu; “Bu yıl; Çorlu, Marmaracık ve Velimeşe’de çeşitli etkinlikler düzenledik. Şimdi de Saros Körfezi’nde sualtı dalış etkinliği gerçekleştirdik. Faaliyetlerimizi, Trakya genelindeki değişik alanlara yayma çabasındayız. Kilikadılılar Derneği olarak Saros Körfezi’nde düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Alaattin Sever ile dernek üyelerimiz Behzat Kahraman ve İsmail Necipoğlu, sualtında gerçekleştirdikleri dalışla Kilikadılılar’ın adını Saros Körfezi’nde de duyurdular. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikle, hemşerilerimiz arasında fazla yaygın olmayan sualtı dalış sporunu özendirmeye çalışıyoruz. Bu anın heyecanını, 15 hemşerimizle birlikte yaşadık. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bize destek veren Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkür ederiz” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2356 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu