Çbsk, Anadolu Şampiyonası'na Katılıyor
reklam
01 Mayıs 2014
Çbsk, Anadolu Şampiyonası'na Katılıyor

Çbsk, Anadolu Şampiyonası'na Katılıyor

2-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Basketbol Genç Erkekler Marmara Bölge Şampiyonası müsabakaları sonucunda bölge şampiyonu olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Genç Erkekler Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonası’na katılıyor.

Çanakkale’de düzenlenen Basketbol Genç Erkekler Marmara Bölge Şampiyonası müsabakaları sonucunda bölge şampiyonu olan ÇBSK Genç Erkekler Basketbol Takımı, Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan Anadolu Şampiyonası’na katılıyor.

Anadolu Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası’na; ÇBSK, Trabzon Basketbol Spor Kulübü, Vestel Basketbol Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Koleji Spor Kulübü, Manisa Salihli Belediye Spor Kulübü, Samsun Maarif Spor Kulübü, Gaziantep Güney Eğitim Spor Kulübü ve Malatya Yıldızlar Spor Kulübü katılacak. Şampiyonada ilk ikiye giren takımlar, Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklar.

Anadolu Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi’ni temsil edecek olan ÇBSK Genç Erkekler Basketbol takımının oyuncu ve çalıştırıcıları Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. ÇBSK Genç Erkekler Basketbol takımının çalıştırıcı ve oyuncularını şampiyon olmalarından dolayı tebrik eden Baysan, Anadolu Şampiyonası’nda da başarılar diledi.

Editör : Tuğberk Erdem
2088 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu