Servet Çakar Tavla Turnuvası Sona Erdi
reklam
16 Mayıs 2014
Servet Çakar Tavla Turnuvası Sona Erdi

Servet Çakar Tavla Turnuvası Sona Erdi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO)’nun Meclis eski Başkanlarından Servet Çakar anısına düzenlenen ödüllü tavla turnuvası, 2 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi. 32 katılımcı ile başlayan turnuvayı MTN Gayrimenkul Temsilcisi Metin Şener kazandı.

Çorlu TSO’nun Meclis eski Başkanlarından Servet Çakar anısına düzenlenen ödüllü tavla turnuvasını, MTN Gayrimenkul Temsilcisi Metin Şener kazandı. Trakya Restaurant Temsilcisi Yüksel Akbaş’ın ikinciliği elde ettiği turnuvada, Emircan Sigorta Ltd. Şti. Temsilcisi Erdal Sezer ise üçüncü oldu.

Çorlu TSO Üye Mensupları Evi’nde gerçekleştirilen turnuvanın galibi olan MTN Gayrimenkul Metin Şener, ilk turda karşılaştığı Necip Dinçer’i mağlup ederek ikinci tura adını yazdırdı. İkinci turda Doğukan Yapıcı’yı eleyen Şener, çeyrek finalde Mürsel Talak’ı, yarı finalde ise Erdal Sezer’i yenerek adını finale taşıdı. Turnuvada ikinci olan Yüksel Akbaş, ilk mücadelesinde Hacı Şahin’i, ikinci turda Erol Şimşek’i, çeyrek finalde Engin Adıgüzeloğlu’nu, yarı finalde ise Abdullah Karacan’ı mağlup ederek final mücadelesine kalma başarısını gösterdi. Final mücadelesinde rakibini 5-2 yenerek turnuvanın galibi olan Metin Şener, ödülünü Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim’den aldı. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Yüksel Akbaş’ın ödülünü ise Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu takdim etti. Turnuvanın üçüncülük mücadelesinde Abdullah Karacan’ı mağlup eden Erdal Sezer’e de ödülünü Çorlu TSO Meclis Üyesi Mahmut Kırcalı tarafından verildi.

“Servet Çakar Anısına Ödüllü Tavla Turnuvası” hakkında bilgi veren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı hedeflediğimiz tavla turnuvamız, çok çekişmeli ve eğlenceli geçti. Turnuvamızı kazanan Metin Şener; cep telefonu, ikinci olan Yüksel Akbaş; tablet pc, üçüncülüğü elde eden Erdal Sezer ise plaket ve tavla kazanmıştır. Kendilerini başarılarından dolayı kutluyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2509 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu