Ergene Belediyesi, Iftarda Buluştu
reklam
15 Temmuz 2014
Ergene Belediyesi, Iftarda Buluştu

Ergene Belediyesi, Iftarda Buluştu

Ergene Belediyesi; şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve imamlar için iftar organizasyonu düzenledi. İftar yemeğinde bulunan tüm konuklarla tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, katılımcılara teşekkür etti.

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Çorlu’dan ayrılan belde, köy ve mahallelerden oluşturulan Ergene İlçesi’nde, ilk iftar heyecanı yaşandı. Shiva Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine; şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, imamlar ve basın mensupları katıldı. İftar yemeğinde bulunan tüm konuklarla tek tek ilgilenen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, katılımlarından dolayı konuklarına teşekkürlerini sundu. İftar yemeğinde Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız ve Hülya İnci ile Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Ergene Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katılan konuklara hitaben bir konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Ramazanlar; birleştiricidir, bütünleştiricidir. Ramazan ayı, bereket ayıdır. “11 Ayın Sultanı Ramazan” ayında, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ergene Belediyemizin düzenlediği iftar yemeğine katılan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Ergene’de hep birlikte güzel işler başaracağız” dedi.

İftar yemeğinde ayrıca tasavvuf müziği dinletisi ve sema gösterisi de yapıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
2005 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu