Başkan Eşkinat'tan Minik Yüzücülere Sürpriz
reklam
30 Temmuz 2014
Başkan Eşkinat'tan Minik Yüzücülere Sürpriz

Başkan Eşkinat'tan Minik Yüzücülere Sürpriz

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediye Spor Yüzme Ekibi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da Başkan Eşkinat’ı yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Eşkinat ve Başkan Yardımcısı Gülferah Güral’ı karşılayan Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, ikiliyi minik yüzücülerle tanıştırdı. Başkan Eşkinat, Başkan Yardımcısı Güral ve Kulüp Başkanı Taner, minik yüzücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat; “Süleymanpaşalı gençlerimizi spora yönlendirmek adına, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buradaki minik öğrencilerimiz, boş zamanlarını yüzme eğitimi ile değerlendiriyorlar. Hiç yüzme bilmeden belediyemize gelen miniklerimiz; hem burada yüzmeyi öğreniyorlar, hem de boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendiriyorlar. Aralarında; yüzme eğitimini ileri aşamaya getirip, Süleymanpaşa Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı ile ulusal müsabakalara katılan öğrencilerimiz var. Ben hepsini, kucak dolusu sevgiyle öpüyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Süleymanpaşa Belediye Spor Kulübü yüzme hocaları Sertan Acat ve Gökçe Kıraan ise; “Şu anda yüzme eğitimi alan yaklaşık 200 öğrencimiz var. Buraya hiç yüzme bilmeden, hatta sudan korkarak gelen miniklerimizle haftanın 3 günü birlikte çalışıp onlara çeşitli yüzme stillerini öğretiyoruz. Yüzme eğitim programı sonunda başarılı olan öğrencilerimizi Süleymanpaşa Belediye Spor Kulübü bünyesindeki yüzme takımımıza dâhil edip, hayat boyu sürecek bir yolculuk fırsatı sunuyoruz. Bizlerle birlikte çalışmak isteyen miniklerimiz için, kayıtlarımız başladı. Aramıza katılmak isteyen, yüzme bilmeyen tüm gençleri velileri ile birlikte Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz” diye konuştular.

Gerçekleştirilen ziyaret, birlikte çektirilen fotoğrafın ardından son buldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2022 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu