Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği Yemekte Buluştu
reklam
31 Ağustos 2014
Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği Yemekte Buluştu

Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği Yemekte Buluştu

2013-2014 futbol sezonunda şampiyon olarak Tekirdağ 1’inci Amatör Küme’ye yükselen Çorlu Aslanspor Kulübü, isim değişikliğine gitti. Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği (Çorlu FK) adını alan takımın yeni yönetimi ve futbolcuları, akşam yemeğinde buluştu

2008 yılında kurulan ve geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettiği Tekirdağ 2’nci Amatör Küme’de şampiyon olarak Tekirdağ 1’inci Amatör Küme’ye yükselen Çorlu Aslanspor Kulübü, isim değişikliğine gitti. Çorlu Futbol Kulübü Spor Derneği (Çorlu FK) adını alan takımın yeni yönetimi ve futbolcuları, Hismar Et Mangal Evi’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

22 kişilik bir kadro oluşturuldu

Düzenlenen yemekte konuşan Çorlu FK Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ballı; “Geçtiğimiz yıl yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımıza, şampiyon bir takım bıraktıkları için teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Almış olduğumuz bayrağı daha da yukarıya çıkarmak için göreve geldik. Yönetim Kurulu’muz ve Teknik Heyet’imiz ile yapmış olduğumuz toplantılar neticesinde; iç transferde 6 futbolcumuzla yola devam ederken, dış transferde de 13 yeni futbolcu ile anlaştık. Alt yapımızdan gelen 3 futbolcumuzu da A Takımı’mıza katarak 22 kişilik bir kadro oluşturduk. 24 kişilik futbolcu, 3 kişilik teknik ve 11 kişilik yönetim kurulu kadromuzla yeni sezonda da hedefimizi de şampiyonluk olarak belirledik” diye konuştu.

“Çorlu’nun markası konumuna gelmek istiyoruz”

Çorlu’nun yeni bir markasını oluşturma gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Nevzat Ballı; “Bu gayret 22 kişilik futbolcu kadrosu, 3 kişilik teknik heyet ve 11 kişilik yönetim kurulu üyelerinin dışında başta mülki idare amirlerimizin ve Çorlu halkının desteği ile olacaktır. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Hedefimiz geçmiş senelerde olduğu gibi altyapılarda şampiyonluklar yaşamak ve A Takıma futbolcu yetiştiren bir kulüp olmak. A takımda da Çorlu’nun markası konumuna gelmek istiyoruz” dedi.

Dış transferde 13 isim

Ballı; “İç transferde; Ozan Demirel, Hakan Mandacı, Reyhan Berber, Ömer Şentürk, Kirman Yörük ve Tahsin Şentürk, dış transferde; Ali Nail Derebent ve Emrullah Kuşçu (Velimeşe Belediyespor), Alper Eğilmez, Sezer Yavaşoğlu, Samet Ergen ve Uğur Aycin (Çorlu Sanayispor), Engin Havancı, Görkem Ege Arıcan ve Samet Sakabaş (Sultanköy Belediyespor), Ahmet Uzun (Edirnespor), Mustafa Atalay ve Ramazan Alabay (Çorlu Gençlerbirliğspor), Tunahan (Çorluspor) ile anlaşma sağlayarak kadromuza kattık altyapıdan Kutay Kurt, Ömer Korkmaz ve Kerem Atıcı A takıma dâhil edildi” diye konuştu.

Yönetimde kimler var?

Ballıoğlu Şirkretler Grubu Başkanı da olan Nevzat Ballı güzel bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek basın mensuplarına yönetim kurulu üyelerini de tanıttı. Ballı; “Yaşar Yılmaz (Hismar Market Yönetim Kurulu Başkanı), Ali Yerci (Yerciler Et Mangal İşletme Sahibi), Selahattin Er (Cem Matbaacılık ve Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi) Polat Perçinoğlu (Mali Müşavir), Tuncay Elbüken (Sigortacı), Faruk Taç (GFK Tekstil İşletme Sahibi), Ersan Peyamisafa (Yeğenler Sigorta), Yusuf Gümüş (Müteahhit-Çorlu Bakkallar Odası Başkanı), Murat Keçeci (Avukat)” diye konuştu. 

Editör : Tuğberk Erdem
2606 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu