Hobim Bilgi İşlem Şampiyon Oldu
reklam
28 Kasım 2011
Hobim Bilgi İşlem Şampiyon Oldu

Hobim Bilgi İşlem Şampiyon Oldu

Velimeşe Belediye Spor tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Fabrikalar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvanın final maçı büyük heyecana sahne olurken, Sanko’yu 4-1’lik skorla yenen Hobim Bilgi İşlem turnuvanın şampiyonu oldu.

Velimeşe Belediye Spor Halı Sahası’nda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu sene 10 takımın katıldığı turnuvada, şampiyonluk kupasını Hobim Bilgi İşlem kaldırdı. Turnuvanın 3’üncülük maçında ise Has Örme ile Bahariye Halı takımları karşı karşıya geldi. Müsabakadan galip ayrılan taraf; 7-5’lik skorla Has Örme oldu. Turnuvada ilk 3’e giren takımlara kupaları takdim edilirken, turnuvanın en centilmen takımı olarak seçilen Denge Kimya’ya da ‘Fair Play’ ödülü verildi. Bahariye Halı’dan Resul Küçük attığı 23 golle turnuvanın gol kralı olurken, yaptığı kurtarışlarla büyük alkış alan ve Hobim Bilgi İşlem’in kalesini koruyan Osman Eminoğlu da ‘Turnuvanın En İyi Kalecisi’ seçildi.

Darı Tekstil, Koray Mühendislik, Aker Eşarp, Denge Kimya, Özak Tekstil ve Migiboy gibi firmaların da katıldığı turnuva sonunda Velimeşe Belediye Spor Başkanı Suat Tuna, katılım gösteren tüm firma ve sporculara teşekkürlerini iletti. Turnuvanın final maçında; Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel başta olmak üzere Velimeşe Belediye Meclisi Üyeleri ve Turnuva Tertip Komitesi Üyeleri’nden Aydan Karacan ile Özgür Sağlam da hazır bulundu.

Editör : Tuğberk Erdem
3352 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu