Çorlu Spor Efsanesi Geri Dönüyor!
reklam
30 Ekim 2014
Çorlu Spor Efsanesi Geri Dönüyor!

Çorlu Spor Efsanesi Geri Dönüyor!

Bir zamanlar liglerde fırtına gibi esen, mazisi birçok başarıyla dolu olan ve Çorlu Sanayi Spor ile birleşen Çorlu Spor, transfer atağına kalktı. Serkan Erçili Başkanlığı’nda kurulan yeni yönetimin hedefi, 3 yıl içerisinde 2’nci ligde yer almak.

Çorlu Spor efsanesi geri dönüyor! Çorlu Sanayi Spor ile birleşerek Çorlu Spor 1947 ismini alan Çorlu Spor, küllerinden doğuyor. Trakya bölgesinin en önemli takımlarından biri konumundayken, ilgisizlik ve başarısız yönetimler nedeniyle Birinci Amatör Küme’ye kadar düşen kulüpte hedef, Tekirdağ Süper Amatör Küme’den bu yıl şampiyon olarak çıkıp önümüzdeki 3 yıl içerisinde 2’nci Lig’de yer almak.

Sanayi Spor ile gerçekleştirilen birleşmenin ardından “Tarih Tekrar Yazılacak” sloganıyla temelleri atılan Çorlu Spor 1947, 2’si yabancı olmak üzere anlaşmaya vardığı 4 yeni isimle transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Antalya Kınık Spor’dan Fildişi uyruklu Bazili ve İspanya’nın köklü takımı Levante’nin B takımında top oynadıktan sonra Barcelona Brasil takımına transfer olan Brezilyalı sağ kanat oyuncusu 24 yaşındaki Diego Almeida ile sözleşme imzalayan Çorlu Spor 1947, Kastamonu Spor’dan Murat Pekişli ve Mehmet Ramoğlu’nu da renklerine bağladı. Yeni isimlerin kadroya katılması sebebiyle düzenlenen imza töreninde; Çorlu Spor 1947 Başkanı Serkan Erçili, Kulüp Yöneticisi Ali Çimen ile Teknik Direktör Savaş Demiral hazır bulundu.

Transferlerin devam edeceğini belirten Kulüp Başkanı Serkan Erçili; “Amacımız, bu sezon Süper Amatör Lig’de şampiyonluk. Bu anlamda çok değerli teknik direktörümüz Savaş Demiral’ın bizlere ilettiği mevkilere iyi transferler yapmak istiyoruz. Takımımız sezona, günde çift idmanla hazırlanıyor. Birkaç gün içerisinde, yeni isimlerle de mutabakata varacağız. Kulübümüze, Çorlu Spor’umuza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çorlu Spor 1947 Teknik Direktörü Savaş Demiral ise kondisyon olarak takımı hazırladıklarını ifade ederken, yeni transferlerin ve gerçekleştirilecek olan transferlerin kısa sürede uyum içerisinde mücadele edebilmesi adına çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Demiral ayrıca sezonun ilk haftalarında uyum sürecini atlatarak daha başarılı bir futbol ortaya koyacaklarını ifade etti.

Editör : Tuğberk Erdem
2193 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu