Çorlu Spor 1947, Ürgüp Kampı'nı Tamamladı
reklam
08 Aralık 2015
Çorlu Spor 1947, Ürgüp Kampı'nı Tamamladı

Çorlu Spor 1947, Ürgüp Kampı'nı Tamamladı

Yaklaşık 12 gün süren Ürgüp Kampı’nı tamamlayarak ilçeye geri dönen Çorlu Spor 1947; 03 Eylül 2015 Perşembe günü saat 17.00’de, Büyük Çekmece Spor ile General Basri Saran Stadyumu’nda oynayacağı özel maçın hazırlıklarını, aralıksız olarak sürdürüyor.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Çorlu Spor 1947, oldukça verimli geçen Ürgüp Kampı’nı tamamlayarak şehre geri döndü. Kamp süresince Karaman Belediye Spor (1-1), 44 Malatya Spor (1-0) ve Kayseri Şeker Spor (0-0) ile hazırlık maçları yapan Çorlu Spor 1947, elde ettiği 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile sezon öncesi umut verdi. 2015-2016 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig 12’nci Grup’ta mücadele edecek olan Çorlu Spor 1947, 03 Eylül 2015 Perşembe günü saat 17.00’de Büyük Çekmece Spor ile kendi evinde oynayacağı özel maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şu ana kadar 750 bin TL. harcandı

Çorlu Spor 1947 Başkanı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve futbolcular, Ürgüp Kampı öncesinde basın mensupları ile bir araya geldiler. Vogue Cafe & Restaurant gerçekleşen basın toplantısında konuşan Çorlu Spor 1947 Başkanı Umut Güngör; “Şu ana kadar transfere, 750 bin TL harcadık. Geçen sezondan 5 arkadaşımızla (Ozan Çelik (Kaleci), Özgür Eraslan (Defans), Tamer Erbaş (Orta Saha), Ömer Faruk Dursun (Forvet) ve Hüseyin Usta (Forvet)) ile yeniden anlaşma sağladık. Yeni transferlerimizin sayısı şimdilik 19 tane. Hafta sonu Nevşehir Ürgüp’te, 26 futbolcumuz ve teknik heyetimiz kampa girecek. Kamp çalışmamızın Ürgüp bölümü, 10 gün sürecek. Burada hazırlık maçları da yaparak sezona en iyi şekilde hazırlanacağız. Kadromuzda, 2’nci Lig ve 3’üncü Lig tecrübeli futbolcularımız var. Görev süremiz boyunca son derece şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyerek yolumuza devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız Çorlu Sporu’muzu çok daha iyi yerlere taşımaktır. A takımımızın yanı sıra alt yapı kadromuza da önem vererek, Çorlu’dan yetişmiş hocalarımızla birlikte, Çorlu’muza yakışan bir alt yapı oluşturarak, takımımızın geleceğine yönelik önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. Takımımızın başında Tacettin Doğan gibi tecrübeli, Türkiye’deki birçok profesyonel takımda aktif görev almış değerli bir kişi var. Kendisi ile çalışmak, bizim için son derece güzel olacak. Hocamızın yanında son derece değerli ve işini çok iyi bilen bir ekibinin de olması, bize ayrı bir güven veriyor” dedi.

Birçok oyuncu denendi

Yaptığı açıklamalara devam eden Başkan Güngör; “Transfer dönemimizde, Türkiye’nin birçok yerinden futbolcular gözlendi. Sosyal medyadan olsun, birebir olsun birçok oyuncuyu gözleme imkânımız oldu. Birçok futbolcuyu da idmanlara çıkartarak denedik. Kapımız, herkese açıktı. Kimseyi geri çevirmedik. Kendine güvenen, inanan herkese hala kapılarımız açıktır. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi yaptık. Kamp sonunda hala ihtiyaç duyulursa, transfer çalışmalarımız da devam edecek. Çok güzel bir kadro kurduk. Birbirine uyumlu ve inanmış bir ekip olarak; yöneticisi, futbolcusu ve teknik heyeti ile birlikte Çorlu Spor’umuza çok daha büyük başarıları yaşatmak amacı ile yola çıktık. Bu yolda destek olan herkese, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Amaç, en iyi başarıyı yakalamak

Tüm hayatının futbol olduğunu ifade eden Çorlu Spor 1947’nin tecrübeli Teknik Direktörü Tacettin Doğan ise; “Ben, 47 yaşındayım. Evde sigorta atsa, onu bile değiştiremem. Benim hayatım futbol! 10 yaşında, Beşiktaş alt yapısında futbola başladım. O günden beri de Türkiye’de ne kadar yaş kategorisi varsa oynadım. Ne kadar lig varsa da Teknik Direktör ve Yardımcı Antrenör olarak görev yaptım. Çorlu Spor’da olmaktan son derece memnunum. Benim Çorlu Spor’u tercih etmemdeki en önemli unsur, inanmış ve birbirine bağlı güzel bir yönetimin olması. Bununla birlikte Çorlu’da futbola yönelik büyük bir potansiyel var ve müthiş taraftarı insanı cezbediyor. Buraya, başarıyı yakalamak, Çorlu Spor’a hak ettiği başarıyı kazandırmak için geldim. Şu anda sorumluluğumun çok daha büyük olduğunun farkına vardım. Bu sorumluluk anlayışıyla, ben ve ekip arkadaşlarımla Çorlu Spor’a en iyi başarıyı kazandırmak için çalışacağız” dedi.

En son Ordu Spor ve Büyük Çekmece Spor’da görev alan Tacettin Doğan’ın yardımcılığını Serdar Hoşhan yaparken, Kaleci Antrenörlüğü görevini ise İhsan Şen yürütüyor.

Basın toplantısının ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcular topluca Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çektirdiler.

Editör : Tuğberk Erdem
2067 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu