Altınordu Cup Çorlu'da Yapıldı
reklam
08 Aralık 2015
Altınordu Cup Çorlu'da Yapıldı

Altınordu Cup Çorlu'da Yapıldı

Altınordu Futbol Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 2’ncisi düzenlenen Trakya Cup, Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda yapıldı. U11 ile U12 kategorileri için düzenlenen organizasyona 22 kulüp katılım gösterirken, kupada toplam 82 karşılaşma oynandı.

Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona başarıyla imza atan Altınordu Futbol Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği Trakya Cup, Çorlu’da Belediye Şehir Stadı’nda yapıldı.

U11 ve U12 kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyona bu sezon 22 takım katılırken, Altınordu U12 yaş grubunda kırmızı ve lacivert takım olmak üzere 2 takım halinde mücadele etti. Resmi hakemlerin görevli olduğu maçlar, tek devre ve 12 dakika üzerinden oynandı. Ofsayt kuralının geçerli olmadığı ve maçların yarım sahada oynandığı turnuvada, toplam 82 karşılaşma yapıldı. Tesise kurulan şişme penaltı ve canlı langırt alanlarıyla karşılaşmaları izlemeye gelen veliler ise hem eğlenme, hem de çeşitli hediyeler kazanma şansı buldu.

U12 yaş kategorisi A Grubu’nda; Altınordu Futbol Kulübü (Kırmızı Takım), Edirne Saray, Lüleburgaz Spor Kulübü, Çorlu Belediye Spor, Kapaklı Site Spor, Trakya Gençlik, Muratlı Belediye Spor, Kırklareli Asilbeyli Spor Kulübü, Arda Kırcaali 1924 (Bulgaristan) takımları yer aldı. U12 yaş kategorisi B Grubu’nda; Altınordu Futbol Kulübü (Lacivert Takım), Avcılar Futbol Akademi, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü, Tekirdağ Spor Kulübü, Çorlu 59,5 Spor Kulübü, Kapaklı Kartal Spor, Edirne Ender Spor, Malkara Belediye Spor ve Lüleburgaz Kent Spor takımları yer aldı. U11 yaş kategorisinde ise; Altınordu Futbol Kulübü, Avcılar Futbol Akademi, Lüleburgaz Atletik Spor Kulübü, Tekirdağ Spor Kulübü ve Çorlu Fener Spor Kulübü takımları yer aldı.
Editör : Tuğberk Erdem
2222 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu