Başkan Baysan, Çorlu Spor 1947 Ile Buluştu
reklam
09 Aralık 2015
Başkan Baysan, Çorlu Spor 1947 Ile Buluştu

Başkan Baysan, Çorlu Spor 1947 Ile Buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve belediye başkan yardımcıları, düzenlenen kahvaltılı organizasyonda; Çorlu Spor 1947 Kulübü Başkanı Umut Güngör, kulüp yöneticileri, teknik heyet, sporcular ve taraftar grubu temsilcileri ile bir araya geldi.

Çorlu Divan Otel’de gerçekleştirilen kahvaltılı organizasyonda konuşan Çorlu Spor 1947 Başkanı Umut Güngör; geçtiğimiz yıl şampiyon olan takımın bu yıl da Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de başarılı sonuçlar alarak daha üst ligleri hedeflediğini belirtti. Çorlu Spor 1947 yönetimi olarak sportif başarı hedeflerinin yanı sıra gençleri spora teşvik edecek sosyal sorumluluk kampanyaları da düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Güngör; söz konusu kahvaltı etkinliğini düzenleyen ve Çorlu Spor 1947 Kulübü’ne destek veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür etti.

Başkan Güngör’ün ardından katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; belediye başkanlığı yaptığı 4 dönemde de sporla iç içe olduğunu, Çorlu Spor’un geçtiğimiz dönemlerde 2’nci Lig’e kadar yükseldiğini ifade ederken; şehrin kenetlenmesiyle tekrar bu başarılı günlerin gelmesini ümit ettiğini dile getirdi. Takım sporlarındaki başarının; sporcuların birlik ve beraberliği, mücadeleci yapısı ve tesisleşme hamleleriyle geldiğinin altını çizen Başkan Baysan, Çorlu Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu dönemde de spora, sporcuya ve sportif yatırımlara fazlasıyla önem verdiğini söyledi. Başkan Baysan, Çorlu'da 25 dönümün üzerindeki bir arazide çeşitli spor dallarından sporcuların ders alacağı, antrenman ve kamp yapacağı bir tesis projesinin hayata geçirerek şehre kazandırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. Ergene Velimeşe Spor deplasmanında mücadele edecek olan Çorlu Spor 1947 sporcularına başarılar dileyen Başkan Baysan, şehrin özlemle beklediği sportif başarıların gelmesi adına Çorlu Belediyesi’nin üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getireceğini belirtti.

Kahvaltı organizasyonu; Çorlu Spor 1947’li yöneticilerin ve takım kaptanının sırasıyla; Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt’a Çorlu Spor 1947 Kulübü flama ve kaşkolu takdim etmesiyle sürerken, etkinlik günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Editör : Tuğberk Erdem
1899 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu