Regatta 2015 Ödül Töreni Düzenlendi
reklam
08 Şubat 2016
Regatta 2015 Ödül Töreni Düzenlendi

Regatta 2015 Ödül Töreni Düzenlendi

2008 yılından itibaren Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü (TYİK)’nde düzenlenen ve Tekirdağ İli’nin başarılı yelkencilerinin ödül aldığı Regatta 2015, 17 Ocak 2016 Pazar günü gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkerim Kasap, Yelken İl Temsilcisi Ş. Birol Uzel, TYİK Başkanı Eren Cicioğlu, Komodor Göksel Karaevli, Viskomodoru Emre Karslı, Başkan Yardımcısı Devrim Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri Altan İşgören, Osman Serez, Önder Korkmaz ve Murat Polat, TYİK eski Başkanlarından Nüvit Arca, Kasım Uzel ve Refik Akçakaya, kulüp üyeleri, sporcular, veliler ile deniz severler katıldı.

Keyifli geçen törende başarılı sporcular Regatta’15, Tekirdağ Trofesi ve Piri Reis ödüllerini alırken, milli sporcular ve lisanslı sporcular çeşitli hediyelerle onurlandırıldı. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından yılın başarılı sporcusu ödülüne layık görülen Zülâl Alev Erkan ve Arda Ayyıldızbayraktar ile İl Temsilcisi Ş. Birol Uzel tebrik edildi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nün 2015 yılında parlamasını sağlayan ve destekleyen herkese teşekkür eden kulüp yetkilileri, bu desteklerin devamını dilediler.
Editör : Tuğberk Erdem
2047 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu