Ergene Atletizm Spor Kulübü'nden Büyük Başarı
reklam
08 Şubat 2016
Ergene Atletizm Spor Kulübü'nden Büyük Başarı

Ergene Atletizm Spor Kulübü'nden Büyük Başarı

Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Metin Emin antrenörlüğündeki kulüp sporcuları, 23-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’ndan büyük bir başarıyla döndüler.

Ergene Belediye Spor, atletizm alanındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

İstanbul’da düzenlenen 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan sporculardan; Batuhan Çakır (Uzun Atlama Türkiye 1’incisi), Gönül Köksal (Yüksek Atlama Türkiye 3’üncüsü), Almina Malkoç (3 Adım Uzun Atlama Türkiye 3’üncüsü), Bensu Varol (Yüksek Atlama Türkiye 4’üncüsü) ve Oğuz Kağan Hacıoğlu (3 Adım Uzun Atlama Türkiye 7’ncisi), madalya ve Türkiye dereceleri ile döndüler. Böylece Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübü, şampiyonayı toplamda 4 madalyayla tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Spor ve sporculara yönelik her daim destek sağladıklarını ve Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren gençlerle büyük gurur duyduklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Gençlerimizin, 

İstanbul’da düzenlenen 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’nda Ergenemizi temsil etmelerinden dolayı mutluyuz. Ergene Belediyesi Atletizm Spor Kulübümüzü ve Antrenör Metin Emin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
2453 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu