Çorlu Temsilcileri 4'te 2 Yaptı
reklam
27 Şubat 2016
Çorlu Temsilcileri 4'te 2 Yaptı

Çorlu Temsilcileri 4'te 2 Yaptı

Hafta sonunda oynanan futbol müsabakalarında Çorlu Gençlerbirliği Spor ve Çorlu Kültür Spor haftayı 3 puanla kapatırken, Çorlu Spor 1947 kendi evinde kaybetti. ÇBSK Basketbol Takımı ise Yalova deplasmanından 72-59’luk mağlubiyetle döndü.

Bölgesel Amatör Lig 12’nci Grup’ta oynanan Tekirdağ Derbisi’nde, Çorlu Spor 1947 ile Ergene Velimeşe Spor karşı karşıya geldi. Maça her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterirken, protokol üyeleri de tribünlerdeki yerlerini aldılar. Karşılaşmayı; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de yakından takip ettiler. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan müsabakada gülen taraf, 2-0’lık sonuçla konuk ekip Ergene Velimeşe Spor oldu. Müsabakanın her iki yarısında da birer gol bulan Ergene Velimeşe Spor, ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı ve son saniye penaltısı ile kaybettiği maçın rövanşını da almış oldu. Ergene Velimeşe Spor’un gollerini, 40’ıncı dakikada İshak ve 65’inci dakikada Turgut kaydetti. Bu mağlubiyetle Çorlu Spor 1947, puan cetvelinde  Ergene Velimeşe Spor’un altına düştü.

Gençlerbirliği Spor 5’te 5 yaptı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çorlu Gençlerbirliği Spor, 16’ncı hafta müsabakasında Aşağı Sevindikli Spor ile karşılaştı. Muratlı Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta daha istekli taraf olan Çorlu Gençlerbirliği Spor, golü bir türlü bulamamanın verdiği stresle maçın son anlarına oldukça tedirgin girdi. Maçın son dakikalarında baskısını iyice arttıran Çorlu temsilcisi, aradığı golü 90+2’nci dakikada buldu. Şahin’in attığı golle deplasmandan 1-0’lık galibiyetle ayrılan ve 3’üncü sıradaki yerini koruyan Çorlu Gençlerbirliği Spor, ligin 11’inci haftasında oynadığı Malkara Spor maçından sonra çıktığı 5’inci maçta da galibiyet serisini bozmadı.

Çorlu Kültür Spor hükmen galip

Çorlu Kültür Spor, Malkara Belediye Spor’un geçmişten kalan borçları nedeniyle ligden çekilmesinin ardından haftayı maç yapmadan hükmen 3-0 galip tamamladı. Oynadığı 15 maçın 13’ünden galibiyetle ayrılan ve 39 puan toplayan Çorlu Kültür Spor, en yakın takipçisi Çerkezköy 1911’in 2 puan önünde zirvede yer aldı. Bir diğer Çorlu temsilcisi Gençlerbirliği Spor ise 35 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.

ÇBSK, deplasmanda kaybetti

Türkiye Basketbol 2’nci Ligi temsilcimiz Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), ligin 14’üncü hafta müsabakasında deplasmanda oynadığı Yalova Group Belediye Spor maçından mağlubiyetle ayrıldı. Yalova 90’ıncı Yıl Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk periyodu, karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Yalova Group Belediye Spor’un 22-15’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 2’nci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Yalova temsilcisi, devreyi 10 sayılık farkla 40-30 önde kapattı. 3’üncü periyotta etkili bir oyun sergileyen ÇBSK farkın açılmasını önlese de öne geçemedi ve son çeyreğe 53-47’lik Yalova Group üstünlüğüyle başlandı. Son periyotta oyundaki ağırlığını iyice hissettiren Yalova Group Belediye Spor, karşılaşmadan 72-59’luk galibiyetle ayrıldı. Yalova Group Belediye Spor’da Fatih Kızılca double-double yaparken (14 sayı-10 rebound), Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Serhat Doğanay’ın 15 sayısı ve Uğur İşgören’in 10 sayılık performansı mağlubiyete engel olamadı.

Editör : Tuğberk Erdem
2095 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu