Zirvenin Tek Hakimi Tredaş Spor
reklam
27 Şubat 2016
Zirvenin Tek Hakimi Tredaş Spor

Zirvenin Tek Hakimi Tredaş Spor

Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve son olarak deplasmandaki Saray Belediye Spor engelini 94-65’lik skorla geçen TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, Genç Erkekler Basketbol Ligi’nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, Saray deplasmanından da galibiyetle ayrıldı. Saray Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Mavi Şimşekler, Saray Belediye Spor’u 94-65 gibi farklı bir skorla geçti. Son 8 maçında 8 galibiyet alan Mavi Şimşekler, Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi 2015-2016 Sezonu’nun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan etti. Şampiyonluğu garantileyen teknik kadro, yönetim ve sporcular, 29 sayılık farkla kazandıkları Saray Belediye Spor maçı sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Takım olarak sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını şampiyonluk olarak aldıklarını ve oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre “Başarımızın sırrı, istikrar ve çok çalışmak. 12 yıldır TREDAŞ Spor Kulübü’nün antrenörlüğünü yapıyorum. Alt yapımıza önem vermenin meyvelerini topluyoruz. TREDAŞ Spor, Türkiye’de basketbolda herkes tarafından takip edilen büyük bir kulüptür. Geçen sezon başında 2 oyuncumuzu Türkiye’nin basketbolda sayılı kulüplerinden olan Banvit Spor’a transfer ettik. Hem sportif başarı yakalamak, hem de oyuncularımızı Türkiye’nin büyük kulüplerine göndermek, antrenörlük açısından müthiş bir duygu.” diye konuştu. Bir oyuncunun yetişmesi için en az 5 yıl gerektiğini belirten Gamtüre, basketbolda sabır, emek ve çok çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Gamtüre, önlerindeki hedefin 15-19 Mart 2016 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti.
Editör : Tuğberk Erdem
2075 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu