Dünya Şampiyonu'ndan Baysan'a Ziyaret
reklam
30 Haziran 2016
Dünya Şampiyonu'ndan Baysan'a Ziyaret

Dünya Şampiyonu'ndan Baysan'a Ziyaret

Kosova’da düzenlenen Dünya Kick-Boks Şampiyonası’nda, Wako 75 kilogramda unvanı ve kemeri elinde bulunduran Kosovalı rakibi Shpejtim Ahmetaj’ı yenerek Dünya Şampiyonu olan Kadir Taştan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kadir Taştan “Öncelikle Belediye Başkanımız Ünal Baysan olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etmek istiyorum. 5 çarpı 3’er raunttan oldukça zorlu kıran kırana bir maç oldu. Maçın sonunda 75 kilogramda Dünya Kick-Boks Şampiyonu oldum. Kosova’daki Türk yetkililer ve özellikle ordu mensuplarımızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederim. Maçın ardından Türk köylerini gezerken yüzlerindeki gülümsemeler ve ilgi beni gerçekten çok mutlu etti. Ülkeme de bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Ancak Ankara’da yaşanan terör olayı sevincimi hüzne dönüştürdü. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Dünya Kick-Boks Şampiyonu’nu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise “Çorlulu gençlerimizin birçok dalda elde ettiği başarılar göğsümüzü kabartıyor. Kadir Taştan ise bu gururu Dünya Kick-Boks Şampiyonu olarak taçlandırdı. Kendisiyle gurur duyuyor ve tebrik ediyorum. Türkiye’yi ve Çorlumuzu en iyi şekilde temsil etti. Çorlu Belediyesi olarak spor ve sporcunun daima yanındayız ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Hazırlıkları son aşamaya gelen spor alanı projelerimizin tamamlanması ile spordaki başarılarımız daha da artacaktır. Bir kez daha Dünya Şampiyonu sporcumuza sonsuz teşekkürler ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Baysan, Dünya Şampiyonu Kadir Taştan’a hediyesini takdim ederken, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör : Tuğberk Erdem
1882 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu