Çbsk'nın Genç Yıldızları, Anadolu Şampiyonası'na Gidiyor
reklam
30 Haziran 2016
Çbsk'nın Genç Yıldızları, Anadolu Şampiyonası'na Gidiyor

Çbsk'nın Genç Yıldızları, Anadolu Şampiyonası'na Gidiyor

2015-2016 Sezonu Yıldızlar Bölge Şampiyonaları kapsamında Marmara Grubu’nda mücadele eden ve grubunu şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2015-2016 Sezonu Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonaları kapsamında Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan takımlar belli oldu.

Kocaeli’nde yapılan Marmara Yıldız Erkekler Grup Şampiyonası’na katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, oynadığı tüm maçları kazanarak grup şampiyonu oldu. Balıkesir Karagözoğlu İlköğretim Okulu Spor Kulübü’nü 92-34, Yalova Belediye Spor Kulübü’nü 68-50, Çanakkale Belediye Spor Kulübü’nü 64-44 ve B Grubu lideri Kocaeli Gölcük Belediye Spor Kulübü’nü 82-60 mağlup eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, 24 Nisan 2016 tarihinde Gaziantep’te oynanacak Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonası’nda şampiyonluğunu ilan eden ve Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan takımlar ise şöyle sıralanıyor: Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (Marmara Grubu), Antalya Gelişim Gençlik (Ege Grubu), Kastamonu Spor Kulübü (Merkez Kuzey Grubu), Tarsus Amerikan Koleji (Merkez Güney Grubu), Ordu Egas Otel Açı Lisesi Spor Kulübü (Kuzeydoğu Grubu) ve Urfa Gelişim Spor Kulübü (Güneydoğu Grubu).
Editör : Tuğberk Erdem
1864 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu