Başkan Baysan Şampiyonlarla Buluştu
reklam
13 Temmuz 2016
Başkan Baysan Şampiyonlarla Buluştu

Başkan Baysan Şampiyonlarla Buluştu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Anadolu Şampiyonu Yıldız Erkekler Basketbol, İl Şampiyonu Küçük Kızlar ve Minik Kızlar Voleybol takımlarının sporcuları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ünal Baysan, grup maçları öncesi yemek düzenledi.

Sporcularının başarılarının muhakkak desteklenmesi gerektiğini belirten ve bu anlamda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün müsabakalarını kaçırmamaya özen gösteren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve eşi Sevinç Baysan, başarılı bir sezon geçiren Yıldız Erkekler Basketbol ve Küçük Kızlar ve Minik Kızlar Voleybol takımları ile yemekte buluştu.

Düzenlenen yemek organizasyonunda; Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve Kemaleddin Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Başkanı İsmail Akar ile Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül de hazır bulundu. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 16 Mayıs 2016 tarihinde Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı ise 18 Mayıs 2016 tarihinde Çanakkale’de düzenlenecek olan Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonası’na katılacaklar.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden Yıldız Erkekler Basketbol takımının Marmara Bölge ve Anadolu Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda ilk 16 takım arasına girdiğini, Küçük Kızlar Voleybol Takımının ise İl şampiyonu olduğunu ve sadece bir maçta tek set verdiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan “Sizler, ülkemizin gelecekte önemli sporcuları olmaya adaysınız. Sporda başarı çalışmaktan ve düzgün karakterden geçiyor. Bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1948 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu