Cumhuriyet Bayramı'nda Açılışlar Birbirini Takip Etti
reklam
08 Kasım 2016
Cumhuriyet Bayramı'nda Açılışlar Birbirini Takip Etti

Cumhuriyet Bayramı'nda Açılışlar Birbirini Takip Etti

Ergene Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı kapsamında bir dizi açılışa ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Binası ve Cumhuriyet Parkı’nın açılışıyla başlayan program, Misinli Kapalı Düğün Salonu ile devam etti.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Binası ve Cumhuriyet Parkı’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Mahalle Muhtarı Abdullah Çatal “Öncelikle, muhtarlık binası ve çocuk parkının ilçemize kazandırılmasından dolayı Ergene Belediye Başkanımız Sayın Rasim Yüksel’e teşekkürlerimi sunuyorum. Mahallemizin; ulaşım sorunu vardı, yol sorunu vardı. Belediyemiz sayesinde, mağduriyetlerimizin çoğu ortadan kaldırıldı. Bizler de mahalle olarak, bundan sonra Ergene Belediyesi’ne desteğimizi esirgemeyeceğiz.” dedi.

Törende, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de bir konuşma yaptı. Yüksel “Ergene Belediyesi, göreve geldiği günden beri çalışıyor. İlçemizin birçok noktasında, hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yulaflı, Kırkgöz, Esenler, Pınarbaşı ve Vakıflar gibi çok sayıda mahallemizde kilit parke çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Her mahallemizde iddialı projelerimiz var. Projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu, halkımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuştu.

Etkinlik programı, konuşmaların ardından Misinli Düğün Salonu açılışı ve Cumhuriyet Konseri ile devam etti. 

Editör : Tuğberk Erdem
2115 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu