Bakırça Spor Salonu Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı
reklam
07 Haziran 2017
Bakırça Spor Salonu Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

Bakırça Spor Salonu Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

Ergene Belediyesi’nin katkılarıyla Bakırça’da hayata geçirilen Bakırça Mahallesi Spor Salonu, düzenlenen açılış töreninin ardından hizmete girdi. Mahalleliden gelen talep üzerine açılan spor salonu, ilk etapta taekwondo kursuna ev sahipliği yapacak.

Açılış nedeniyle düzenlenen törene; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören programına, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3’üncü Lig’e yükselen Ergene Velimeşe Spor Kulübü futbolcuları ve yöneticileriyle birlikte katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sporun ve sporcunun her daim destekçisi olduklarını belirtti. Spor alanında elde edilen başarıların, spora ve sporcuya ne denli değer verdiklerinin bir göstergesi olduğunun altını çizen Başkan Yüksel “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapılan her türlü talebi değerlendirerek elimizden gelen tüm desteği sağlamayı, kendimize görev edindik. Ergene Belediyesi Yaz Okulu Kursları’mız, ilçemizde yaşayan çocukların keyifli ve verimli bir tatil geçirmelerini sağlamak adına hayata geçirdiğimiz önemli projelerimizdendir. Ergene Belediyesi Yaz Okulu Kursları kapsamında geçtiğimiz sene açmış olduğumuz taekwondo kursu, bu mahallede yoğun talep gördü. Bu durum, bizleri fazlasıyla mutlu etti. Kursa gelen yoğun talep sonrasında, mahallelinin spor salonuna ihtiyaç duyduğu gerçeğini tespit ettik. Çocukların kurslarını kendi mahallelerinde gerçekleştirebilmesi için hayata geçirilen Bakırça Mahallesi Spor Salonu’nun, özellikle çocuklarımıza ve mahallelimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1862 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu