Çorlulu Milli Yüzücümüz, Yunanistan'da Ülkemizin Gururu Oldu
reklam
06 Mayıs 2018
Çorlulu Milli Yüzücümüz, Yunanistan'da Ülkemizin Gururu Oldu

Çorlulu Milli Yüzücümüz, Yunanistan'da Ülkemizin Gururu Oldu

Yunanistan’ın Dedeağaç şehrinde düzenlenen şampiyonada Milli Takım’ımız adına yarışan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) yüzücüsü Mert Ziya, iki 2’ncilik ve bir 3’üncülük kazanarak gururumuz oldu.

Türkiye Yüzme Milli Takımı bünyesinde katıldığı şampiyonalarda başarılı sonuçlar elde eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri gururumuz olmaya devam ediyor. Son olarak Yunanistan’ın Dedeağaç şehrinde Faros-Elana Sairi 2018 Yüzme Şampiyona’sında Milli Takım’ımız adına yarışan yüzücümüz Mert Ziya; 400 metre karışıkta 2’ncilik, 100 metre kurbağalamada 2’ncilik ve 200 metre kurbağalamada 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Yüzme Milli Takımı’mız şampiyonada 22 altın, 23 gümüş ve 18 bronz madalya kazanarak aynı zamanda şampiyona 1’incisi oldu.

Elde edilen başarıların tesadüf olmadığını belirten Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Antrenörü Tolga Kipriye “2015 yılında yüzme alanında başlattığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız sonunda Çorlu Belediyesi’nin de desteğiyle başarı çıtasını ulusal alanlara çıkarmanın ve madalya almanın gururunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşasıyla birlikte yerel yönetimlerin amatör spora destek konusundaki önemi, bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bunun en güzel örneğini, 7 amatör spor dalına maddi ve manevi destek veren Çorlu Belediyesi ortaya koymuştur. Elde edilen başarılar tesadüfî değildir. Başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik ediyorum ve bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı’mız Ünal Baysan’a, Başkan Yardımcılarımıza ve ÇBSK Başkanımız Hasan Eligül’e teşekkürlerimi borç bilirim.” dedi.

Eksen Gazetesi olarak, Ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarılı sonuçlar alarak yüzümüzü güldüren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Editör : Tuğberk Erdem
1535 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu