Genç Sporcu Beyza’nın Adı, Sonsuza Dek Yaşasın!
reklam
02 Eylül 2018
Genç Sporcu Beyza’nın Adı, Sonsuza Dek Yaşasın!

Genç Sporcu Beyza’nın Adı, Sonsuza Dek Yaşasın!

Yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden ve Saray’ın yetiştirdiği en yetenekli sporculardan biri olan Beyza Adalı, spor kamuoyunu harekete geçirdi. Sporcunun adının, doğduğu şehirdeki kapalı spor salonuna verilmesi için takımlar hem fikir oldu

Tekirdağ Voleybol Ligi takımlarından biri olan ve Yıldız Kızlar Kategorisi’nde mücadele eden Trakya Gelişim Eğitim Merkezi Spor Kulübü’nün takım kaptanı olan Beyza Adalı, pasör mevkiinde isim yapmış bir sporcuydu. Sadece kendi takımında değil, tüm voleybol camiası tarafından oldukça sevilen ve sayılan sporculardan biri olan Beyza Adalı, arkadaşlarının da adeta göz bebeğiydi. Yaşanan elim olayın ardından bir araya gelen Tekirdağ Voleybol Ligi takımları ve Adalı Ailesi, Saray’daki kapalı spor salonuna Beyza Adalı adının verilmesi ve genç yaşta hayatını kaybeden başarılı sporcunun isminin sonsuza dek yaşatılması için harekete geçti. Bu konuda yetkililerden destek bekleyen voleybol camiası, Beyza Adalı için tek yürek oldu. Başta Adalı’nın kendi takımı olan Trakya Gelişim Eğitim Merkezi Spor Kulübü olmak üzere, Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, Yıldırım Spor Kulübü, Çorlu Fener Spor Kulübü, Çorlu Kültür Spor Kulübü ile 2’nci Lig’de mücadele eden Çorlu Spor Voleybol Takımı da Beyza Adalı isminin kapalı spor salonuna verilmesi konusunda başı çekiyor.

Konuya ilişkin olarak kendilerine destek veren tüm takımlara teşekkür eden Beyza Adalı’nın anne ve babası ise “Yetkililerin, kızımızın adını spor salonuna vereceklerine dair olan inancımız tamdır.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
1780 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu