Başkan Sarıkurt, Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
reklam
11 Eylül 2018
Başkan Sarıkurt, Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Başkan Sarıkurt, Şeyhsinan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

11’inci kez düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşması, Şeyhsinan Mahallesi Yıldız Kenter Parkı’nda gerçekleştirildi. Yapılan organizasyonda, Şeyhsinan Mahallesi Mahalle Muhtarı Salim Sarıer de hazır bulundu.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” halk buluşmasında, Şeyhsinan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, Belediye Meclis Üyeleri Güner Çetin, Alev Türk ve Osman Öztürk ile Şeyhsinan Mahallesi Mahalle Muhtarı Salim Sarıer’in de katıldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurt’un belediye faaliyetlerine yönelik sunumu ile başladı. Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri de dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade etti. Talep ve şikâyete konu görüşler, ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına alındı. “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları program dâhilinde Çorlu’nun diğer mahallelerinde de gerçekleştirilecek. Buluşmalar sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlarla paylaşılacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1452 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu