Çorlu Belediyesi’nden, Sınır Ötesi İftar Organizasyonu
reklam
15 Mayıs 2019
Çorlu Belediyesi’nden, Sınır Ötesi İftar Organizasyonu

Çorlu Belediyesi’nden, Sınır Ötesi İftar Organizasyonu

Çorlu Belediyesi, yurt dışında bulunan soydaşlarımızla kaynaşmak, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlediği geleneksel iftar yemekleri kapsamında, bu yıl da Bulgaristan’daki soydaşlarımızla bir araya geldi.

Çorlu Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği sınır ötesi iftarlarına bu yıl da devam etti. Yurt dışında bulunan soydaşlarımızla kaynaşmak, birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlenen geleneksel iftar yemekleri kapsamında, Ramazan ayının 5’inci ve 6’ncı günlerinde Bulgaristan’ın Razgrad İli İsperih (Kemallar) İlçesi ile Dobriç (Hacıoğlu Pazarcık) İli’nde iftar sofraları kuruldu.

Düzenlenen organizasyona; Avrupa Birliği Milletvekili Filiz Hüsmenova, Dobriç Milletvekili Hasan Ademov, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Dobriç Belediye Başkanı Yordan Yordanov, Dobriç Müftüsü Bilyal Darcan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ile çok sayıda soydaşımız katıldı.

Çorlu Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeklerinde soydaşlarımızla bir araya gelerek sohbet eden Belediye Başkanı Sarıkurt, Ramazan ayının İslam âlemindeki önemine ve içinde barındırdığı birleştirici, bütünleştirici ve barışçıl unsurlara dikkat çekti. Soydaşlarımızla Ramazan’ın bereketli sofralarında bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Sarıkurt, iftara katılan soydaşlarımıza Çorlu halkının selamlarını iletti.
Editör : Tuğberk Erdem
1450 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu