Ergene Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantıları Başladı
reklam
14 Ağustos 2019
Ergene Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantıları Başladı

Ergene Belediyesi’nin Stratejik Plan Toplantıları Başladı

Stratejik plan çalışmaları kapsamında harekete geçen Ergene Belediyesi, iç paydaşlar olan birim yöneticiler, çalışanlar ve dış paydaşlar ile bir araya geldi. Stratejik Planlama Rehberi Toplantısı’nın 2’nci oturumu, 01 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak.

Ergene Belediyesi, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu uyarınca her seçim döneminden sonraki ilk 6 ay içerisinde kabul edilmesi yasal bir zorunluluk olan Kurumsal Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, paydaşları ile bir araya geldi. İç paydaşları oluşturan birim yöneticileri ve belediye çalışanları ile dış paydaşların yapılan çalışmalara aktif olarak katılımı, çalışmaların ilk oturumunun başarı ile sonuçlandırılmasında önemli bir rol oynadı. Ergene Belediyesi Marmaracık Ek Hizmet Binası’nda önceki gün gerçekleştirilen stratejik plan toplantısının çok verimli geçtiğini ifade eden katılımcılar, karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunulan toplantının ilçeye değer katacak projelerin hazırlanmasında kaynak teşkil edeceğini belirttiler.

Oluşturdukları güçlü personel kadrosu ve sahip oldukları tüm enerji ile Ergene adına çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “‘Ergene’yi Birlikte Yöneteceğiz’ sloganıyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda, Belediyemiz bünyesinde yapılan stratejik plan çalışmaları ilçemiz için çok büyük önem taşıyor. Yapılan bu verimli toplantılarda birim yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak, Ergene için en iyi hizmetleri yapmak adına gelecek planları yapıyoruz. Stratejik Planlama Rehberi Toplantıları’mıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı, belediye hizmet binamıza davet ediyoruz.” dedi.

Ergene Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Stratejik Planlama Rehberi Toplantısı’nın 2’nci oturumu; 01 Temmuz 2019 tarihinde, saat 14.00’da, Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası’nda yapılacak. Ergene için büyük önem arz eden bu toplantılara, arzu eden tüm vatandaşlar katılabilecek.
Editör : Tuğberk Erdem
1139 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu