Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇGD’nin Konuğu Oldu
reklam
14 Ağustos 2019
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇGD’nin Konuğu Oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ÇGD’nin Konuğu Oldu

“11 İlçeye, 11 Ziyaret” Programı kapsamında Çorlu’ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Gazeteciler Derneği’nin konuğu oldu. Ziyarette, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Başkan Yardımcısı Adnan Kum da yer aldı.

“11 İlçeye, 11 Ziyaret” Programı kapsamında tüm gününü Çorlu’da geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, ilçede yaptığı ziyaret ve görüşmeler dâhilinde Çorlu Gazeteciler Derneği (ÇGD)’ni de ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve Çorlu’da yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler aktaran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, “Öncelikle belirtmek isterim ki Çorlu’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün Çorlu’da, sabahın ilk saatlerinden itibaren çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Birçok sivil toplum kuruluşunun yöneticileri ve siyasi partilerimizin ilçe başkanları ile bir araya geldik. Gecenin geç saatlerine kadar da çalışmalarımız devam edecek. Çorlu’nun sorunlarının ötelenmemesi ve acil çözüme kavuşturulması anlamında, çeşitli kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket etme amacındayız.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGD Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre, dernek çatısı altında yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında Başkan Albayrak’a bilgiler aktardı. Başkan Silistre “2006 yılında kurulan derneğimiz, Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Basın İlan Kurumu nezdinde akredite bir dernektir. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında bulunan Marmara Gazeteciler Federasyonu’nun üyesi olan derneğimiz, aynı zamanda Federasyon Dönem Başkanlığı görevini de yürütmektedir. İlçemizde, 3 günlük gazetenin yanında periyodik yayın yapan gazeteler, radyolar ve dergiler var. Ulusal basının temsilciliklerini yapan arkadaşlarımız ve internet medyacılığı üzerinden habercilik yapan kuruluşlarımız var. İlçemiz adına ortaya konan her türlü sosyal sorumluluk projesinde, basın anlamında destek olarak fayda sağlamaya çalışıyoruz. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinden üyelerimiz var.” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarette Çorlu Gazeteciler Derneği üyesi gazetecilerin yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum da yer aldı.
Editör : Tuğberk Erdem
1493 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu