ÇOMÜ Öğrencilerinden, Ses Getiren Bağış Kampanyası
reklam
12 Temmuz 2021
ÇOMÜ Öğrencilerinden, Ses Getiren Bağış Kampanyası

ÇOMÜ Öğrencilerinden, Ses Getiren Bağış Kampanyası

ÇOMÜ öğrencilerinin, “Güçlü Kitaplar, Engelsiz Hayatlar” adı altında Orion AVM’de gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında satılan 2’nci el kitaplardan elde edilen bin 420 TL’lik gelir, Çorlu Sakatlar Derneği’ne bağışlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri; Şerife Çetinkaya, Funda Gül Kölemen ve Salihanur Sultansu tarafından hazırlanan “Güçlü Kitaplar, Engelsiz Hayatlar” Projesi kapsamında, Orion AVM’de 2’nci el kitap standı açıldı.

Öğretim Görevlisi Seçil Düztepe ve Öğretim Görevlisi Onur Bayram tarafından yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları ile Örnek Olaylar ve Araştırma Projesi dersleri kapsamında hazırlanan sosyal sorumluluk projesi, Çorlu Sakatlar Derneği ile işbirliği içerisinde gerçekleştirildi. 2’nci el kitapların israfını önleyerek bağışta bulunmaları için bağış kampanyası başlatan öğrenciler, daha sonra topladıkları kitapları proje ortağı olan Orion AVM’de açtıkları stantta satışa sundular.

Sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirilen etkinlikten toplanan gelir, Çorlu Sakatlar Derneği’ne bağışlandı. 94 adet kitabın satıldığı etkinlikte, toplam bin 420 TL gelir elde edildi. Elde edilen gelir sayesinde 3 adet tekerlekli sandalye alınarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak. Özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği 2’nci el kitap satış standında, Çorlu Sakatlar Derneği’ne ilişkin bilgiler de verildi.
Editör : Tuğberk Erdem
857 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu