Sultanköy Belediye Spor, Gol Rekoru Kırarak Şampiyon Oldu
reklam
04 Temmuz 2012
Sultanköy Belediye Spor, Gol Rekoru Kırarak Şampiyon Oldu

Sultanköy Belediye Spor, Gol Rekoru Kırarak Şampiyon Oldu

Tekirdağ 2’nci Amatör Küme’de oynayan Sultanköy Belediye Spor Kulübü A Takımı, sezonu şampiyon olarak tamamlayarak 1’inci Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazandı. Gol rekoru kıran Sultanköy Belediye Spor, şampiyonluğun tadını mangal partisinde çıkardı.

Tekirdağ 2’nci Amatör Küme’de oynayan Sultanköy Belediye Spor Kulübü A Takımı, gol rekoru kırarak şampiyon oldu. Elde ettiği bu başarıyla 1’inci Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazanan Sultanköy Belediye Spor A Takımı, 24 Haziran Pazar günü yapılan maç sonrasında gönüllerince eğlendiler. Sultanköy Belediyesi Çay Bahçesi’nde yapılan mangal partisine katılan futbolcular ve yöneticiler, havai fişek gösterilerinin eşliğinde şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardılar.

Şampiyonluk kutlamalarında konuşan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan; “Bu sezon Sultanköy Belediye Spor; oynadığı futbol ile rakiplerini şaşırtırken, bizleri ve taraftarlarına da büyük bir mutluluk yaşattı. Her maçını büyük bir galibiyetle sonuçlandıran futbol takımımızla birlikte, şampiyonluğun vermiş olduğu haklı gururu yaşıyoruz. Tüm futbolcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Gelecek yılda aynı başarıyı bekliyoruz” dedi.

Sultanköy Belediye Spor Kulüp Başkanı Cemal Bozkurt ise yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz yıl, U-19 kategorisinde şampiyonluğu kıl payı kaçıran takımımız kendi kategorisinde ikinci oldu. Bu yıl kurulan A Takımı’nda yer alan futbolcularımızın ve antrenörümüzün göstermiş olduğu üstün performansla, rahatlıkla şampiyon olduk ve 2’nci Amatör Küme’den 1’inci Amatör Küme’ye yükselmeye hak kazandık. Ayrıca gol rekoru da kırarak, yıl boyunca rakiplerimizin karşında üstün başarılar elde ettik. Takımımız; mücadele dolu yeni bir sezona daha doludizgin hazırlanacak ve yine üstün başarılar elde edecektir. Bu konuda kendilerine olan güvenimiz tamdır. Başarıda büyük pay sahibi olan takımımızın antrenörü Hüseyin Karakiraz’ı da ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2829 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu