Taf'tan, Başkan Kenan Demiray'a Teşekkür Plaketi
reklam
04 Temmuz 2012
Taf'tan, Başkan Kenan Demiray'a Teşekkür Plaketi

Taf'tan, Başkan Kenan Demiray'a Teşekkür Plaketi

TAF, atletizme yaptığı destek ve katkılardan dolayı Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray’a teşekkür plaketi verdi. Başkan Demiray plaketini; TAF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Salih Nathur, Avrupa Şampiyonu Nevin Yanıt ve Alemitu Bekele’nin elinden aldı.

Türkiye Atletizm Federasyon (TAF) Başkanı Mehmet Terzi adına takdim edilen ödülü alan Ulaş Belediye Başkanı Kenan Demiray; “Göreve geldiğimiz ilk günden beri; Ulaş adına, Çorlu adına ve Tekirdağ adına spora ve sporcuya elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteği sağlıyoruz. Takdir edersiniz ki bu işler, tam anlamıyla bir ekip işi. Aldığım bu ödülü, bütün ekibim adına kabul ediyorum. Bundan sonra da büyük projelerle atletizm sporuna destek vermeye devam edeceğiz. Atletizmle ilgili olarak, ileriye dönük çok güzel projelerimiz var” dedi.

Ulaşlı atletizmcilerin, 2009-2012 yılları arasında 100’ü aşkın Türkiye derecesinin ve çeşitli branşlarda rekorlarının bulunduğunu hatırlatan Başkan Kenan Demiray; “Sporcularımız, sadece 2011 yılında 60’ın üzerinde Türkiye derecesine imza attı. Yeni hedefleri ise; olimpiyatlarda yer almak ve yeni rekorlara adlarını yazdırmak. Atletizm camiasında Ulaş; Enka, Galatasaray, Fenerbahçe, Kuleli Askeri Lisesi gibi adını kanıtlamış kulüplerle aynı klasmandaki konumunu sağlamlaştırmış ve kesin kabul görmüş durumdadır” diye konuştu.

Ulaşlı sporcuların, sadece atletizmde değil diğer branşlarda da büyük başarılara imza attığını ifade eden Başkan Demiray; “Ulaş Belediye Spor Futbol Takımı da 2 yıl üst üste şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükseldi. Yeni sezona da aynı iddia ve ciddiyetle hazırlanacağız. Yükselme hedefimizden, asla ödün vermeyeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör : Tuğberk Erdem
2667 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu