Ergene Belediyesi Araç Parkurunu Genişletiyor
reklam
21 Aralık 2014
Ergene Belediyesi Araç Parkurunu Genişletiyor

Ergene Belediyesi Araç Parkurunu Genişletiyor

Ergene Belediyesi, araç parkurunu genişletiyor. Ergene Belediyesi’nin çalışmalarında kullanılmak üzere araç parkuruna dâhil edilen makam aracı, kepçe, silindir ve ilaçlama makinesi, Sağlık Mahallesi’nde düzenlenen törenle Ergene halkına sergilendi.

Sağlık Mahallesi Tonguçlar Camii önünde düzenlenen törenle halka tanıtılan araçlar, kesilen kurdele ve dualar eşliğinde hizmete sunuldu. Törene; Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Araç parkuruna eklenen yeni iş makinelerinin yol ve asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere birçok hizmet alanında kullanacağını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılması planlanan alt yapı çalışmalarına ilişkin projelerin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığının müjdesini de verdi. Başkan Yüksel; “2015 yılı itibariyle Ergene İlçemizde geniş kapsamlı alt yapı çalışmaları başlayacak” dedi.

Ergene halkına daha iyi hizmet verebilmek adına mesai kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını vurgulayan Başkan Yüksel; “Makam aracımızı, ilaçlama makinemizi, kepçemizi ve küçük çaplı asfaltlama ve onarım işlerinde kullanılmak üzere silindirimizi bünyemize kattık. Önümüzdeki hafta, yeni bir kamyonu da parkurumuza ekleyeceğiz. Yeni hizmet araçlarımız, halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1950 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu