Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda, Domates Fidesi Dağıtılacak
reklam
25 Mayıs 2023
Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda, Domates Fidesi Dağıtılacak

Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda, Domates Fidesi Dağıtılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 35 bin adet domates fidesi dağıtacak. Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda gerçekleştirilecek olan domates fidesi dağıtımı, 16-19 Mayıs tarihleri boyunca devam edecek.

Tarımsal üretim kapsamında her geçen gün projelerine bir yenisini ekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 16-21 Mayıs tarihleri arasında Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’na katıldı. Vatandaşların bahçe ve balkonlarında toprakla buluşmalarını amaçlayan ve “Fide Bizden, Üretim Sizden” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, vatandaşlara 35 bin adet domates fidesi dağıtılacak. 16 Mayıs’ta ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi standı, 19 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilere fide dağıtımı yapacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonunu oluşturan en önemli öğelerin arasında bulunan tarım ve hayvancılığa destek olmak amacıyla, birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Daha önce Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Süleymanpaşa Ziraat Odaları ile protokol yaparak, ‘Sebze Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi’ Projemizi uygulamaya koyduk. Proje kapsamında üreticilerimize 278 bin domates fidesi dağıttık. Bugün de vatandaşlarımızın doğayla daha da yakınlaşması, bahçe ve balkonlarında toprakla buluşmalarını sağlamak amacıyla, Çorlu’da düzenlenen Doğada Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda standımızı açarak, vatandaşlarımıza domates fidesi dağıtacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Fide Bizden, Üretim Sizden’ diyerek 16-21 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak olan Doğada Yaşam, Kamp ve Karavan Fuarı’nda 19 Mayıs’a kadar vatandaşlarımıza toplam 35 bin adet domates fidesi dağıtacağız.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
527 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu