İşyeri Ruhsatlarını Dağıtmaya Devam Ediyor
reklam
30 Haziran 2016
İşyeri Ruhsatlarını Dağıtmaya Devam Ediyor

İşyeri Ruhsatlarını Dağıtmaya Devam Ediyor

Yeni işyerlerini ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçenin ekonomisine ve iş gücüne katkı veren esnafların ruhsatlarını dağıtmaya devam ediyor. Ziyaretlerde, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk ve Zabıta Müdürü Birol Uçar da hazır bulundu.

Yeni açılan işyerlerini ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu’nun ekonomisine ve iş gücüne katkı veren esnafların İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarını dağıtmaya devam ediyor. Başkan Baysan’ı işyerlerinde gören esnaflar ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken işletmeleri hakkında Başkan Baysan’a bilgiler aktardılar.

Açtıkları işyerleri ile ekonomiye güç veren, hizmetin yanı sıra istihdama katkı sağlayan esnafların İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik gereği alması gereken ruhsatları teslim etmek için esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu’ya ve ülkemize kazandırdıkları katma değer için esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür etti.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın işyeri ruhsat teslim ziyaretlerinde, Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk ve Zabıta Müdürü Birol Uçar da hazır bulundu.
Editör : Tuğberk Erdem
1799 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu