Belediye Ekipleri, Çöp Konteynırlarını Dezenfekte Ediyor
reklam
05 Ağustos 2018
Belediye Ekipleri, Çöp Konteynırlarını Dezenfekte Ediyor

Belediye Ekipleri, Çöp Konteynırlarını Dezenfekte Ediyor

İlçe genelinde kullanılan çöp konteynerlerinin yaz mevsiminin de etkisiyle kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için harekete geçen Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde temizlik işlemi gerçekleştiriyor

İlçe genelinde gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri açısından zaman zaman eleştirilen ve son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Başkanı Hamdi Sarıer tarafından eleştiri oklarının hedefine oturtulan Ergene Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini periyodik olarak temizliyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelinde kötü koku ve görüntüye sebep olmamak için çöp konteynerlerinde temizlik yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir şekilde konteynerleri dezenfekte ederek Ergene halkının hizmetine sunuyor. Yapılan çalışmalar kapsamında çöp konteynırları yıkama aracının içine alınarak dezenfekte ediliyor ve temizlenmiş bir şekilde yerlerine geri konuluyor. Yapılan temizleme işlemi sayesinde oluşan zararlı böcekler ve bakteriler de ortamdan uzaklaştırılıyor.

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik ve dezenfekte çalışmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar “Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışması ile yaz aylarında oluşması kuvvetle muhtemel kötü kokunun önüne geçiliyor. Bu sayede karasinek ve sivrisineğin çoğalmasına da engel olunmuş oluyor.” dediler.

Editör : Tuğberk Erdem
1670 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu