Başkan Sarıkurt, Silahtarağa Sakinleriyle Buluştu
reklam
05 Ağustos 2018
Başkan Sarıkurt, Silahtarağa Sakinleriyle Buluştu

Başkan Sarıkurt, Silahtarağa Sakinleriyle Buluştu

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” adlı program kapsamında Çorlu’daki mahalle sakinleri ile buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz akşam 3’üncü kez gerçekleştirilen buluşmanın bu seferki adresi, Silahtarağa Mahallesi oldu.

Çorlu Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmalarının 3’üncüsü, Silahtarağa Mahallesi Karacan Sokak’ta gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Hülya Perin, Çorlu Belediye Meclis Üyeleri Değer Kara ve Mustafa Güçlü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir ve Silahtarağa Mahalle Muhtarı Mehmet Kuşlu’nun yer aldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurt’un gerçekleştirdiği ve belediye faaliyetlerini konu alan bir sunum ile başladı.

Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından, vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken, talep ve şikâyete konu görüşler ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı. “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmasının sonunda alanda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmadan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Sarıkurt’a mahallelerine gelerek kendilerini dinlediği için teşekkür ettiler. Öte yandan program dâhilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme ikramı yapıldı.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle buluşmaları, program dâhilinde Çorlu’nun tüm mahallelerinde gerçekleştirilecek. Buluşmalar, sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlarla paylaşılacak.
Editör : Tuğberk Erdem
1456 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu